Petreceri corporate de Craciun-Mos Craciun si prietenii..tai!

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Brad impodobit, cadouri si... colegi de munca. Chiar daca multi considera Craciunul o sarbatoare de familie, acesta poate fi sarbatorit asa cum se cuvine si alaturi de colegi (in fond, ei sunt o a doua familie!).

Petreceri corporate de Craciun-Mos Craciun si prietenii..tai!

Daca vrei sa simti ca Mos Craciun a trecut si pe la birou, organizeaza o petrecere corporate dedicata lui. Si pentru ca evenimentul sa fie unul reusit si apreciat de toata lumea, alege Yesterday Hotel-Restaurant maestru de ceremonii!

Yesterday Hotel-Restaurant a pregatit oferte tentante pentru companiile care doresc sa organizeze petreceri corporate de Craciun.

Cum arata Craciunul alaturi de noi? Iti spunem doar atat: meniuri delicioase, bauturi fine, surprize, spirit de sarbatoare si distractie cat cuprinde! Daca meniurile deosebite sunt pregatite meticulos de bucatari iscusiti, muzica va fi asigurata de DJ si formatii live!

Dincolo de atmosfera calda de sarbatoare, Yesterday ti-a pregatit si preturi mai mult decat avantajoase (scoase direct din sacul lui Mos Craciun!).

Suntem buni organizatori, motiv pentru care poti conta pe noi pentru Craciunul acesta! Avem la indemana toate ingredientele pentru o seara reusita alaturi de colegi tai..dar si de sefii!

De Craciun nu sta acasa! Vino alaturi de noi si intampina-l pe Mosu’ in echipa completa!

Yesterday Restaurant –Hotel: Corporate Pary de zile mari!

Sa recunoastem: iubim Craciunul nu doar pentru cadourile de sub brad, ci pur si simplu pentru atmosfera deosebita.Personajul cheie in aceste zile?Bineintels, Mos Craciun!

Este de notorietate faptul ca Mos Craciun vine doar la copiii cuminti...dar si la angajatii care au muncit un an intreg pentru prosperitatea firmei. Ore peste program, proiecte predate la termen, participari la sedinte plictisitoare si responsabilitati duse la indeplinire. Cum sa nu rasplatesti toate acestea cu o petrecere pe cinste!

Asadar, daca vrei sa fii un sef bun, macar in prag de sarbatori, fa-le o surpriza de proportii angajatilor tai si organizeaza-le o petrecere ca la carte. Aici intervenim noi!

Yesterday, hotel de 3 stele din centrul Bucurestiului, iti pune la dispozitie sala festiva, bucatari de 5 stele si formatie live, totul pentru ca gestul tau sa fie apreciat asa cum se cuvine.

Mesele vor fi imbelsugate fie cu bucate traditionale pregatite ca la mama acasa, fie cu preparate exotice care mai de care mai rafinate.  In fond, iti oferim libera alege in ceea ce priveste meniul, deoarece oferta noastra pentru Corporate Pary este personalizata! Astfel, bucatarii nostri vor asigura meniuri de baza alcautite din sortimente culinare inspirate din bucataria romaneasca ori din bucataria internationala (si chiar un fusion intre acestea).

Si pentru ca unui asemenea ospat se cer bauturi pe masura, iti punem la dispozitie cu sampanie fina, whisky, vodka, vinuri, bere, sucuri, apa, esspreso si lista poate continua.

Nici in ceea ce priveste muzica nu trebuie sa-ti faci griji! O formatie live va condimenta atmosfera cu un repertoriu bine studiat si interpretat, iar dj-ul va adauga un plus de buna dispozitie.

Pentru detalii suplimentare ne poti contacta fie telefonic, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina de facebook.

Alatura-te noua si petrece Craciunul altfel!

Yesterday Hotel-Restautant

Adresa: Str.Economu Cezarescu, nr.8, sector 6, Bucuresti

Fix:  021. 340. 85. 85

Mobil: 0737.001.008

Web: www.yesterday.ro

e-mail: office@yesterday.ro