Piantus Construct – constructorul ideal al casei tale

Brasov - 11 aprilie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Piantus Construct , compania din Craiova care s-a remarcat pe piata constructiilor prin calitatea lucrarilor efectuate si finisajele de exceptie, executa constructii de case ‘la cheie’ si ‘la rosu’, la cele mai avantajoase preturi din domeniu.

Piantus Construct – constructorul ideal al casei tale

Fie ca sunt vile, spatii comerciale, case, apartamente, spatii industriale sau pensiuni, toate constructiile executate de Piantus Construct sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate.

Specialistii firmei sunt pregatiti sa faca fata tuturor provocarilor, inclusiv celor de ordin arhitectural.

Clientii sunt cei care stabilesc ce stil de casa isi doresc: clasic, modern sau cu diverse alte influente, iar profesionistii Piantus Construct vin cu propunerile.

In functie de bugetul alocat, de structura de compartimentare a casei si de tipul constructiei, va oferim mai multe idei si proiecte, din care cu siguranta veti reusi sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

Dupa realizarea proiectului viitoarei constructii, obtinerea avizelor si a autorizatiilor, personalul calificat al Piantus Construct demareaza lucrarile de constructie.

Fundatiile sunt solide, rezistente si respecta toate normele legale in domeniu.

Dupa ridicarea peretilor casei si realizarea structurii acoperisului, urmeaza finisajele si racordarile aferente.

Mesterii Piantus Construct sunt cei mai buni la realizarea finisajelor exterioare, de la tencuieli si invelitori acoperis, la montarea geamurilor si a usilor termopan, alese dupa preferintele clientului.

Tencuielile interioare, dar si placarea cu gresie, faianta si montarea parchetului se realizeaza cu profesionalism, lucrarile fiind de o calitate superioara.

Tot personalul Piantus Construct va monteaza si instalatiile sanitare (racorduri, robineti, cazi de dus, chiuvete, vase toaleta), instalatiile electrice (prize, intrerupatoare, etc) si instalatiile termice (racorduri, calorifere si centrale termice).

In functie de preferintele clientilor, putem executa si lucrari de amenajari interioare de finete, respectiv placari cu rigips, zugraveli diferite, tavane false sau design-uri personalizate.

Si tot clientul este cel care alege daca isi doreste terase, pavaje, alei cu pavele, ziduri decorative, piscine, dale din beton sau din piatra naturala, gresie de exterior sau pereti speciali de rezistenta.

Piantus Construct dispune de o echipa de profesionisti in constructii, cu o vasta experienta in domeniu, mereu pregatiti sa faca fata cu succes tuturor exigentelor si cerintelor clientilor.

Fie ca este vorba de constructia unei case ‘la rosu’ sau de o lucrare complexa, ce implica diverse stiluri arhitecturale, personalul calificat al companiei realizeaza cele mai bune lucrari in domeniu, la standarde de calitate europene.

Venim in intampinarea clientilor si partenerilor de afaceri cu servicii complete vizand constructia de case, de la proiectare pana la finalizarea efectiva a lucrarii.

Detinem in portofoliul nostru proiecte diverse de case, cu structuri multiple, dimensiuni variabile si mai multe stiluri arhitecturale.

Stim ca fiecare client este unic si tocmai de aceea suntem flexibili si deschisi tuturor sugestiilor.

Dumneavoastra veniti cu planurile si preferintele, noi cu resursele si priceperea.

Piantus Construct este partenerul ideal care va poate oferi in cel mai scurt timp casa la care ati visat mereu!

Folosim doar materiale de calitate superioara, lucram cu atentie la finisaje si detalii, va oferim garantia pe care o meritati.

Pentru o casa solida, rezistenta si frumoasa, alege-i pe cei mai buni !

Piantus Construct – constructorul ideal al casei tale!

Contact:

  Piantus Construct
Ţara: Romania
Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. Campia Islaz, nr. 40
Telefon: 0351 467 379 | 0771 289 125
Fax: 0351 467 379