Piscine modulare executate de As Piscine

Timisoara - 20 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Amenajarea unui spatiu de relaxare in cadrul propriei gradini interioare reprezinta poate cel mai eficient mod prin care va puteti asigura o existenta lipsita de griji, dar si un stil de viata sanatos si plin de energie. Daca aceasta idee va surade, atunci trebuie sa stiti ca realizarea sau amenajarea unei piscine nu a fost niciodata mai accesibila. Astfel, acum va puteti construi propria piscina in curtea casei, beneficiind de toate avantajele acesteia pe toata durata unui an, indiferent de conditiile meteo sau de anotimp.

Piscine modulare executate de As Piscine

In acest sens puteti oricand apela la compania As Piscine. As Piscine este o firma cu experienta ce executa si monteaza piscine atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Compania este localizata in Timisoara, insa serviciile pot fi solicitate de orice utilizator, indiferent de locatia in care acesta isi are domiciliul – transportul iar mai apoi montajul piscinei fiind asigurat de personalul calificat As Piscine. As Piscine va pune la dispozitie o gama diversificata de piscine, modelele de constructie fiind extrem de variate. Desigur, dintre aceste modele se remarca piscinele modulare, produse a caror prezentare se va realiza in cele ce urmeaza.

Piscinele modulare au o constructie rezistenta si solida, fiind indicate pentru aplicatii din cele mai diverse. Acestea sunt realizate din panouri metalice si ofera o rezistenta deosebita la coroziune datorita aliajului de zinc aluminiu cu care sunt protejate. In acelasi timp, aceste piscine modulare mai pot fi realizate si din blocuri de beton care sunt si izolate termic in scopul obtinerii unui confort sporit. Avantajele piscinelor modulare sunt numeroase, instalarea rapida si usoara fiind poate cel mai important atu. Mai mult, piscinele pot fi apoi usor intretinute sau accesorizate folosindu-se desigur doar produse de specialitate, recomandate de As Piscine.

Dupa amenajarea piscinei modulare puteti opta pentru ridicarea unui acoperis care sa protejeze piscina dumneavoastra. In acest fel piscina va fi disponibila indiferent de anotimp sau de conditiile meteo. In ceea ce priveste accesoriile puteti opta pentru sisteme de iluminare, de acces, de incalzire sau de curatare a apei. Toate acestea va sunt oferite desigur de specialistii As Piscine.

As Piscine va garanteaza cel mai bun raport calitate / pret pentru toate serviciile si produsele oferite. Dupa cum am mentionat mai sus, reprezentantii As Piscine vor instala piscina dumneavoastra modulara asigurandu-se de calitatea operatiilor executate. Acestia va pot apoi invata cum sa protejati piscina si cum sa o intretineti pentru a evita situatiile neplacute sau eventualele degradari.

 Puteti invata mult mai multe lucruri despre piscinele modulare As Piscine prin utilizarea platformei online a acestei companii. In acelasi timp, accesand siteul mentionat puteti vizualiza si restul serviciilor si produselor disponibile prin As Piscine si nu in ultimul rand puteti obtine informatii referitoare la tarifele practicate sau la conditiile de lucru practicate de personalul As Piscine. In acelasi timp pentru o mai buna colaborare puteti opta pentru contactul direct – in acest sens puteti utiliza datele de contact de mai jos.

As Piscine, date de contact

Timisoara, Splai Penes Curcanul, nr. 4-5, in curtea Azur

Telefon: +40733195583

Fax: +40356444136

mail: sales@aspiscine.ro