Porti din fier forjat realizate de Metalkraft

Craiova - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Poarta casei tale este ca o carte de vizita pentru orice om care iti va calca pragul, fiind primul contact pe care acesta il are cu tine. O poarta poate spune multe despre proprietarul sau, despre gusturile si, inclusiv, despre bugetul de care acesta dispune. O casa impodobita cu o poarta din fier forjat imbina stilul clasic cu cel modern si denota totodata mult bun gust si rafinament. Daca esti un iubitor al fierului forjat si al acestei arte, poti apela cu incredere la Metalkraft si acestia iti vor confectiona cea mai frumoasa poarta, o piesa unicat, care se va adapta perfect necesitatilor tale.

Porti din fier forjat realizate de Metalkraft

Fierul este unul dintre cele mai des intalnite metale in constructii. El este folosit atat pentru consolidarea cladirilor, cat si pentru amenajarile exterioare sau interioare.

In ceea ce priveste amenajarile se foloseste foarte mult fierul forjat, iar procesul prin care acesta se obtine este unul destul de complicat. Putem defini forjarea ca fiind deformarea fierului din cauza fortelor de compresiune. In functie de temperatura, forjarea poate fi de mai multe feluri: forjarea la rece, ce se realizeaza la temperatura camerei, forjarea la cald, ce se realizeaza la o temperatura intermediara si forjarea la o caldura extrema, ce se realizeaza la temperatura inalta care permite ca metalul sa fie maleabil fara insa a se rupe.

Pentru a obtine un produs finit de buna calitate, toate produsele din fier forjat trebuie prelucrate. Un avantaj al fierului forjat ar fi rezistenta acestuia, care este mai mare decat a fierului turnat. Pe langa fier si multe alte metale sunt forjate la cald, insa doar fierul este forjat la temperaturi extreme, impreuna cu aliajele sale. Fierul este greu de prelucrat in starea lui naturala si de aceea trebuie forjat, acest procedeu crescandu-i si rezistenta si este si mai economic asa, decat daca ar fi tratat termic.

 Portile Metalkraft

Portile din fier forjat Metalkraft imbina calitatea si creativitatea, astfel incat acestea vor incununa aspectul oricarei curti. In confectionarea acestor porti se poate imbina fierul  forjat cu plexiglass si chiar si cu alte elemente de zidarie, astfel incat aspectul general sa fie unul omogen si placut. De asemenea, o poarta din fier forjat poate avea un sistem de inchidere alcatuit dintr-o broasca clasica sau o broasca electronica. Daca optezi pentru varianta mai moderna atunci poti beneficia si de un interfon si de acces cu ajutorul de cartele. Daca detii un autoturism atunci poarta forjata pe care ai ales-o poate fi prevazuta si cu sistem de inchidere/deschidere care este automatizat.

Aceste porti din fier forjat se preteaza atat pentru locuinte personale, cat si pentru spatiile comerciale, deoarece, pe langa eleganta evidena pe care o confera oricarei cladiri, prezinta si rezistenta si siguranta. Fierul este totodata un metal maleabil, care poate fi modelat in fel si fel de forme si marimi, dupa gusturile si necesitatile clientilor, acest lucru reprezentand inca un avantaj.

Deci fierul forjat inseamna stils I rafinament si totodata continuitate. Pe piata romaneasca de profil acest produs si-a castigat un loc de success.

Despre Metalkraft

Metalkraft este o companie care a luat nastere in Craiova si are ca domeniu de activitate confectionarea de produse din fier forjat, produse ce sunt destinate constructiilor. Pa langa fier, Metalkraft mai foloseste si inox-ul pentru realizarea produselor, astfel incat acestea sa prezinte rezistenta maxima.

Compania pune foarte mare accent pe calitate si pe atentie sporita la detalii, astfel incat design-ul produselor este unul deosebit, unicat, rafinat si totodata impunator. Produsele Metalkraft au un aer medieval si sunt foarte apreciate de catre iubitorii acestei perioade.

Echipa Metalkraft pune respect, incredere si garantie in orice lucru si datorita acestor calitati si-a castigat fidelitatea clientilor.

Metalkaft realizeaza confectii din fier forjat (porti, garduri, balustrade, copertine si grilaje), confectii metalice si constructii metalice.

 Date de contact

Denumire firma: S.C. Metalkraft S.R.L.

C.U.I.: RO 17726777

Nr. inreg. reg. com.: J 16/1334/2005

Adresa firma: Str. Calea Severinului, Nr.34, Loc. Craiova, Jud. Dolj

Telefon firma: 0743.11.55.18 / 0743.11.55.19

E-mail: robert@metalkraft.ro

Pagina web:  http://www.metalkraft.ro