Produse din beton dedicate constructiilor, marca Sigicom

Bistrita - 13 mai 2013

Comunicat tip General in Constructii

Daca lucrezi in domeniul constructiilor, atunci cu siguranta stii ce este betonul si care sunt intrebuintarile sale. Pe langa construirea propriu-zisa a casei cu ajutorul boltarilor din beton, acesta mai poate fi utilizat si pentru diverse amenajari exterioare precum stalpii si gardurile din beton. Acestea prezinta rezistenta si durabilitate in timp si de aceea sunt foarte des utilizate de catre oameni in amenajarea propriilor locuinte. Produsele din beton confera siguranta oricarei constructii, insa important este sa achizitionezi produse bune, de la firme care pun accent pe calitatea serviciilor oferite. O astfel de firma este si Sigicom. Compania produce numeroase produse din beton, de care ai nevoie la un moment dat, la preturi exceptionale. Iar cum sezonul constructiilor abia a inceput, profita chiar acum de ofertele promotionale Sigicom!

Produse din beton dedicate constructiilor, marca Sigicom

Betonul si produsele confectionate din acest material

Informatii despre beton

Betonul este un material care se obtine din amestecarea nisipului, pietrisului, cimentului si a apei. Prin omogenizare si uscare toata aceasta compozitie devine foarte rezistenta si  se utilizeaza cel mai des in constructii. La tot acest proces se pot adauga si diversi aditivi, care imbunatatesc calitatea betonului. Deci, betonul este de fapt un produs artificial, care are un aspect de conglomerate.

Deoarece betonul nu prezinta rezistenta mare la solicitarea de tractiune, betonul este armat cu produse din otel. Acest beton armat, reprezinta principalul material care se foloseste in industria constructiilor. Betonul armat este folosit petru structuri, deoarece prezinta calitati precum rezistenta la foc, durabilitatea, caracterul monolit, cost redus, masvitatea constructiilor care se pot realiza si permiterea de a executa constructii sub orice forma.

Produsele Sigicom din beton

Boltarii din beton produsi de catre Sigicom au diferite dimensiuni si sunt folositi pentru fundatie (500 X 200 X 200 MM;  500 X 250 X 200 MM; 500 X 330 X 200 MM sau 250 X 250 X 200 MM) si pentru zidarie (500 X 100 X 200 MM; 500 X 200 X 200 MM sau500 X 250 X 200 MM). Boltarii sunt produsi cu ajutorul unei vibroprese frantuzesti, BROUILLER-MMH4P, astfel incat calitatea boltarilor este garantata.

Gardurile din beton reprezinta de fapt placi prefabricate si sunt utilizate pentru imprejmuirile rezidentiale, industriale sau de securitate. Betonul utilizat este de calitate, fiind compactat prin vibrare, iar otelul cu care sunt armate este otel beton OB de 6 mm. Structura tip LEGO permite ca aceste garduri sa fie montate si intretinute usor. Iar un avantaj este pretul, deoarece acest tip de garduri nu este foarte scump.

Stalpii de beton sunt armati cu otel si sunt utilizati pentru imprejmuiri. Stalpii sunt foarte des folositi in agricultura pentru sustinerea viei sau in livezi, pentru delimitarea proprietatilor (intravialne sau extravilane) sau pentru proprietatile cu acces restrictionat.

Despre Sigicom

Sigicom s-a infiintat inca din anul 1995 in localitatea Bistrita. Domeniul principal de activitate al acestei companii este producerea si comercializarea de elemente din beton, dedicate constructiilor.

Sigicom a pus intotdeauna accent pe calitate si pe inovatie, astfel incat in anul 2004 compania a reusit sa inregistreze trei modele de placi confectionate din beton armat cu fier, placi destinate gardurilor. Aceasta inregistrare s-a facut in mod legal la Oficiul de Stat pentru Investitii si Marci, iar Sigicom se mandreste cu reusita sa, caci acest lucru nu face decat sa demonstreze inca o data in plus potentialul de care firma dispune.

Compania Sigicom a reusit sa se dezvolte in timp, dintr-o dorinta continua de perfectionare si de calitate, ajungand astfel una dintre cele mai renumite fabrici din tara, care produce diferite elemente din beton.

Echipa Sigicom este alcatuita din profesionisti, unul si unul, care au o vasta experienta in domeniu, reusind in acest mod sa satisfaca cerintele tuturor clientilor. Astfel, Sigicom a devenit un producator de vaza de pe piata din Romania. Profesionalismul si seriozitatea o recomanda in toate produsele si servicile sale.

Date de contact

Denumire firma: Sigicom

Adresa firma: Str. Tarpiului, Nr. 40 C, Loc. Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud

Telefon firma: 0744.298.583 / 0735.210.680 / 0744.304.906

Fax firma: 0263.238.026

E-mail: office@sigicom.ro

Adresa webwww.sigicom.ro