Produse rezistente si de calitate - Zinc Transilvania

Brasov - 19 martie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Vrei produse de uz casnic care sa reziste mai mult timp? Zincul ar fi o solutie? Atunci aceasta poarta un nume: Zinc Transilvania.

Produse rezistente si de calitate -  Zinc Transilvania

Firma Zinc Transilvania din Blaj, judetul Alba, a luat nastere in anul 2007 si se ocupa in principal de comercializarea produselor de uz casnic si gospodaresc, sisteme de colectare pluviala . Compania pune foarte mare accent pe multumirea clientilor, oferindu-le produse de calitate.

 Zinc Transilvaia

Printre produsele pe care le fabrica si ulterior le livreaza putem enumera: galeti (de tabla zincata 10 Litri, fantana 10 Litri, tabla neagra constructii 10 Litri), cazane rufe (15, 20, 25, 30 litri), coturi sobe, stropitori, tavi, precum si burlane, jgheaburi, etc.

Firma se afla intr-un continuu proces de expansiune, fiind deja prezenta in numeroase judete cu produsele sale, judete precum: Covasna, Mures, Brasov, Arad, Hunedoara, municipiul Bucuresti.

Galeti de tabla zincata, galeti  fantana, galeti tabla neagra constructii

Galeata este un obiect cu o utilitate foarte mare, in special in constructii, gospodarii. Galeata din tabla zincata poate fi achizitionata in varianta de 10 litri. Este foarte buna la casa omului intrucat nu rugineste. Sunt usor de manuit si de curatat.

Firma Zinc Transilvania este constienta de faptul ca produsele de uz casnic din otel se pot oxida foarte rapid, fiind greu de curatat. Cele inoxidabile sunt mai passive, intrucat in componenta lor gasim si elemente precum zinc, nichel. Deoarece acestea sunt mai usor de curatat si isi pot pastra proprietatile initiale, firma a venit cu solutia de a avea in propria gospodarie doar produse din zinc.

Cruci pentru biserica

Crucile sunt produse din tabla de zinc, dar si din alte materiale in functie de cerinta, toate al cea mai buna calitate. Datorita materialului superior din care sunt fabricate, acestea sunt rezistente  la actiunea factorilor externi si a intemperiilor. Crucile din zinc pota avea diferite dimensiuni sau forme, lucru cerut de in parte de fiecare locatie. Pot fi montate pe turlele bisericesti sau pe monumentele ce se gasesc in curtea bisericii.

Turnuri de biserica

Turnurile de biserica sunt fabricate in functie de structura fiecarei bisericii in parte, precum si de cerintele pe care aceasta le impune. Solzi de tabla din care sunt confectionate asigura o protectie ridicata impotriva factorilor externi de mediu, deoarece se foloseste tabla de o calitate superioara. Datorita structurii de lemn pe care sunt create, aceste turle bisericesti sunt extrem de impunatoare si rezistente. Rolul lor, pe langa cel de infrumusetare al bisericii, este si cel de a inspira credinciosilor si ai atrage intr-un numar cat mai mare la biserica si inclusiv la slujbele religioase.

Sisteme de colectare pluviala

Firma Zinc Transilvania pune la dispozitia clientilor si sisteme de colectare pluviala, confectionate din materiale de cea mai buna calitate la un standard ridicat. Produsele pe care firma le comercializeaza sunt urmatoarele, toate fiind de o calitate deosebita: burlane sobe, coliere de fixare, jgheaburi, cot cu picurator, dar si alte tipuri de sisteme cu rol in colectarea pluviala, colectare ce se desfasoara in cele mai bune si eficiente conditii.