Proiectare profesionista asigurata de Cad Works

Craiova - 18 septembrie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Activitatea industriala in prezent se bazeaza din ce in ce mai mult pe automatizarea proceselor pentru fluidizarea si optimizarea conditiilor de munca precum si pentru cresterea rezultatelor si desigur a profitului.

Proiectare profesionista asigurata de Cad Works

Proiectarea asistata pe calculator este o ramura aflata in plina expansiune, aceasta oferind numeroase avantaje celor ce gestioneaza anumite proiecte industriale si nu numai. Dar pentru a imbunatatii performantele si pentru a obtine rezulatate din ce in ce mai bune, este necesar ajutorul unor profesionisti in domeniul IT, profesionisti ce pot gestiona rapid orice fel de problema indiferent de complexitatea acesteia.

In cazul in care aveti nevoie de solutii tehnice avansate pentru proiectare si executie asistata pe calculator, va recomandam serviciile Cad Works . Compania, cu sediul in Craiova dispune de vasta experienta in domeniul IT, echipa Cad Works furnizand solutii optime pentru intreprinderiile care isi desfasoara activitatea in domenii care includ proiectarea mecanica, electrica si electronica. Dupa cum bine stiti, proiectarea asistata ofera ajutor in calcularea rezistentei, optimizarea si prelucrarea pe masinile cu comanda numerica, precum si alte solutii tehnice necesare in procesul de productie.

Cad Works este distribuitor autorizat pentru SolidWorks, in prezent firma avand 200 de clienti si peste 500 de licente instalate. In ceea ce priveste pachetul SolidWorks acesta este impartit in Premium, Simulation, Enterprise PDM si 3D Via Composer, fiecare software fiind necesar pentru diverse operatii de proiectare si executia asistata pe calculator. Similar, Cad Works ofera si pachetul SolidCam, un pachet software disponibil pentru programarea CNC. In afara acestor platforme, compania ofera si servicii avansate de scanare si printare 3D. Programele mai sus mentionate sunt platformele software cele mai folosite in proiectarea si executia asistata de calculator de companii de renume din Romania si din strainatate.

Datorita personalului experimentat, dar si a experientei acumulate, Cad Works ofera servicii de instruire, suport tehnic SolidWorks dar si instalare, configurare soft SolidWorks si SolidCam. Asadar, compania va poate oferi asistenta tehnica de specialitate, va poate instala si depana programele soft si va poate instrui personalul angajat pentru a asigura o buna utilizare a platformelor instalate. Datorita faptului ca se ofera licente pentru programele de proiectare asistata de calculator o sa puteti beneficia de update oficial pentru imbunatatirea periodica a sistemelor, acest update realizandu-se automat in momentul in care o noua versiune a programului este lansata de catre producator.

Cad Works va sta la dispozitie cu o platforma online unde puteti obtine mai multe informatii referitoare la activitatea depusa de personalul companiei. Prin intermediul site-ului www.cadworks.ro, puteti vizualiza lista completa a serviciilor precum si datele tehnice ale programelor licentiate: SolidWorks si SolidCam. In cazul in care aveti nevoie de ajutor tehnic, sau asistenta profesionista, nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos; un reprezentant Cad Works va va oferi toate datele necesare solutionarii problemelor dumneavoastra.

Daca doriti comandarea unui pachet soft, trebuie ca mai intai sa completati formularul online disponibil pe pagina web mai sus mentionata. Prin completarea acestui formular puteti solicita si o oferta de pret pentru programul solicitat. In urma trimiterii formularului un angajat Cad Works o sa va contacteze telefonic pentru stabilirea detaliilor suplimentare legate de un posibil parteneriat.

Date de contact:

Cad Works International

Adresa: Craiova, judetul Dolj, Aleea Constantin Brancusi, bloc B2, sc 2, ap 12

Telefon / fax: 0251 419 764

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/proiectare-profesionista-asigurata-de-cad-works