Promed Impex are grija de sanatatea ta

BUCURESTI - 19 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Stiai ca toamna este anotimpul perfect pentru a apela la servicii de deratizare si dezinsectie ale unei firme din orasul tau sau, de ce nu, chiar al uneia ce se afla prin imprejurimi si doreste sa se faca folositoare intregii populatii a tarii?

De ce toamna, poti intreba logic in urma afirmatiei mai sus facute? Deoarece in aceasta perioada insectele si rozatoarele sunt mai vulnerabile din cauza frigului si poti scapa destul de usor si rapid de ele. Si nu in cele din urma, mai exista inca un motiv: peste iarna, cel putin rozatoarele, se vor cuibari in podul case tale si in hambare si-ti vor aduce pagube materiale serioase, iar pe deasupra se vor si inmulti si primavara vei avea de furca cu ele. Tocmai de aceea, e mai bine sa le iei din scurt acum, toamna, si sa termini o data pentru totdeauna, balciul!

O firma care-ti pune la dispozitie serviciile sale de DD, adica deratizare si dezinsectie, se numeste Promed Impex si este din Bucuresti. Datorita experientei indelungate in domeniu, cat si solutiilor de calitate pe care aceasta firma le foloseste, Promed Impex este una dintre cele mai bune firme la care poti apela pentru a scapa de cosmarul invadatorilor care nu-ti dau pace, an de an.

Daca esti firma, nu uita, chiar Legea te obliga sa te ocupi cat mai intens de salubritate, deoarece se afla in joc viata angajatiilor tai si a publicului larg, mai ales daca reprezinti o institutie publica sau chiar un spital.

Nu te culca pe o ureche sperand ca, acum ca vine frigul, vei scapa de la sine de  daunatori, ci apeleaza la o firma serioasa cum este Promed Impex, care va veni de hac oricari soarece, sobolan sau insecta.

Curatenia de toamna incepe cu Promed Impex

 Se stie ca toamna este un anotimp perfect pentru a face curatenie generala in casa si nu numai. Si hambarele, podurile sau acareturile animalelor trebuie curatate si igienizate. Si daca tot te apuci de o treaba, fa-o cum trebuie, de la A la Z si angajeaza o firma care presteaza servicii de deratizare si dezinsectie.

Cum stai la casa, daunatorii isi fac constant aparitia si trebuie sa iei masuri pentru a scapa de ei. De ce nu trebuie sa-ti fie mila de toate aceste fiinte? Deoarece pot fi purtatoare de boli, iar cu sanatatea familiei tale nu te poti juca. Pe langa boli, pot aduce si numeroase pagube materiale si, nu in ultimul rand, sunt si urate, iar copiii si doamnele nu le agreeaza deloc, acestea fiind o prezenta foarte suparatoare, mai ales daca te trezesti cu un paianjen in farfuria cu supa sau cu un sobolan printre borcanele din camara.

Promed Impex are cele mai eficiente metode de prevenire, dar si de combatere a tuturor acestor daunatori sacaietori.

Promed Impex – eficienta si promptitudine la superlativ

Ce subastante foloseste Promed Impex? Numai pe cele avizate de Minsiterul Sanatatii, substante aduse din strainatate sau fabricate la noi in tara. Aceste substante sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni sau pentru animalele din curtea acestora.

Spectrul de actiune al substantelor este larg, astfel incat tu poti fi sigur ca ai scapat definitiv de insecte sau rozatoare.

Promed Impex se ocupa atat de locuinta ta personala, dar face igienizare si in scoli, spitale sau alte institutii publice, care necesita o preventie constanta, deoarece prezinta un grad mai ridicat de contaminare din cauza traficului foarte mare de oameni, zi de zi.

Date de contact

 Denumire firma: Promed Impex

Adresa firma: Str. Dionisie Fotino, Nr. 25, Sector 1, Loc. Bucuresti, Jud. Bucuresti

Telefon firma: 021-233.86.12 / 0726-116.891

Adresa web: http://www.promedimpex.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/promed-impex-are-grija-de-sanatatea-ta