Protejeaza-ti casa cu Termoflux!

Oradea - 22 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Locuiesti la ultimul etaj al blocului si te-ai saturat ca vara sa inebunesti de cald din cauza plafonului care se incinge foarte tare? Casa ta este situata intr-o zona in care vantul rece al iernii te face sa platesti foarte mult factura la gaz? Vecinii tai sunt persoane foarte vorbarete si petrecarete si in miez de noapte te trezesc cu muzica sau televizorul dat prea tare? Daca deje te-ai gandit sa-ti izolezi, atat termic, cat si fonic, locuinta, insa nu te-ai decis asupra furnizorului si a echipei care sa faca aceasta lucrare, afla ca Termoflux este solutia ideala pentru tine. Apeleaza cu incredere la produsele si serviciile Termoflux si casa si familia ta iti vor multumi. De acum incolo temperaturile prea ridicate sau prea scazute si galagia nu mai reprezinta o problema pentru tine! Alege Termoflux!

De ce Termoflux?

Iti recomandam cu toata increderea compania Termoflux din Oradea, deoarece are o activitate productiva de multi ani, fiind infiintata inca din 2007. Termoflux realizeaza diferite lucrari de izolatii, atat termo cat si fonoizolatii. La baza acestora sta sistemul Isoccel care utilizeaa cu succes celuloza. Celuloza este un material 100% natural, este si reciclabil si este folosit in America inca din anul 1928 pentru izolarea locuintelor, atunci cand a fost inventata prima masina de suflat.

Un produs sau un serviciu nu rezista pe piata de atatia ani daca nu ar fi de calitate si daca nu ar satisface nevoile clientilor.

Tocmai de aceea, Termoflux a preluat acest sistem de izolare si il aplica cu mare succes si pe piata din Romania. Apeleaza acum la serviciile Termoflux: termoizolatii sau fonoizolatii si beneficiaza de confort maxim pentru familia ta!

Izolatie eficienta pentru casa ta

In continuare nu iti vom vorbi despre un concept nou, despre o inovatie in domeniu, ci despre o idee care se foloseste de zeci de ani in alte parti ale lumii, dar care abia acum a reusit sa fie implementata si in Romania.

Ce este sistemul Isocell?

Isocell este denumirea pe care o poarta producatorul acestui minunat material de izolare care  este celuloza. Sistemul Isocell poate fi aplicat pe orice suprafata si nu necesita mai multe straturi consecutive. Prelucrarea se face rapid, astfel incat nu trebuie sa ai grija si de depozitarea materialeolor.

Exista cateva tehnici care sunt folosite la montarea acstor sisteme: umplerea libera, prin suflare deschisa care se poate face cu furtunul, cu ajutorul duzelor sau a lansetei, sau pulverizarea. In functie de neceistatile tale  se adopta solutia ideala.

Avantajele sistemului Isocell sunt numeroase si trebuie amintite cateva dintre ele mai importante: protectie ridicata in caz de incendiu, protectie fonica, este impermeabil si deschis la difuzie, prezinta valori foarte bune pentru izolare pe timupl ierii, dar si pe timpul verii, se poate aplica chiar si pe lemnul ud, prelucrarea se face rapid, prezinta numeroase avantaje pentru constructori, este reciclabil, iar pretul este mai mic decat in cazul vatei minerale sau a polistirenului.

Celuloza – o surpriza in constructii?

De ce Isocell foloseste celuloza? Prezinta aceasta avantaje atat de surprinzatoare? Pe langa utilizarea celulozei la fabricarea hartiei, a ziarelor sau a pantofilor, ea mai are si o alta aplicabilitate la fel de importanta.

In primul rand trebuie sa amintim de cateva caracteristici ale celulozei, care o fac atat de nepretuit atunci cand vine vorba de izolatie: densitatea mare, structura de fibra, absoarbe umiditatea din jur si faptul ca celuloza este  imbibata cu saruri borice.

Pentru sistemele de izolare, celuloza trece prind diferite procese precum sortarea si tratarea, urmate de macinare, paletizare, impachetare si infoliere. In timpul productiei se folosesc masini de suflat, masini ce exista de foarte multi ani pe piata. Urmeaza apoi controlul calitatii. Se efectueaza teste de ardere si se simuleaza toate conditiile pentru care acest material a fost inventat, conditiile fiind duse la extreme.

Date de contact

Denumire firma: SC Termoflux SRL Oradea

Adresa firma: Str. Averescu, Nr. 27, Loc. Oradea, Jud. Bihor

Telefon firma: 0744-579.558 / 0770-315.014