Psiho Consult DC - Terapii pentru vindecarea sufletului si a mintii!

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cabinetul de psihoterapie si terapii complementare Psiho Consult DC din Bucuresti va sta la dispozitie cu consultanta psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu si familie, cu rezultate garantate in scurt timp. In paralel Psiho Consult DC efectueaza si testari cu poligraful.

Psiho Consult DC - Terapii pentru vindecarea sufletului si a mintii!

Sub deviza “un suflet linistit creaza conditiile pentru a fi fericit”, specialistii cabinetului le acorda clientilor tot sprijinul de care acestia au nevoie, in cadrul aceleeasi sedinte putandu-se folosi oricare dintre formele de terapie mentionate, sau cumulate, cele mai eficiente si adecvate starii psihice a clientului, astfel incat acesta sa se vindece cat mai repede pe plan psihic, mental, emotional si afectiv.

Psiho Consult DC este locul in care profesionistii in domeniu pun in aplicare toate terapiile cunoscute pentru vindecarea sufletului, dar si a mintii.

Serviciul de psihoterapie individuala este destinat celor care vor sa se autocunoasca, sa inteleaga transformarile si etapele prin care trec.

Daca iti pui deseori intrebari de genul : “cum ar putea sa ma ajute pe mine asa ceva?”, “de ce sa am eu nevoie de psihoterapie?” , “ce poate sti un psihoterapeut despre mine si eu nu stiu?”, “eu sunt normal, nu sunt nebun” ori de cate ori auzi vorbindu-se despre un psiholog, trebuie sa stii ca de multe ori nu poti discuta cu cei apropiati tie multe dintre problemele ce te framanta. In plus, acestia nu pot decat sa te asculte, fara sa-ti poata oferi un sfat obiectiv menit sa te ajute sa depasesti momentul prin care treci.

Multe dintre raspunsurile la intrebari despre traumele emotionale, starile de anxietate, orientarea sexuala, sinuciderea, increderea in fortele proprii, fobiile ori atacurile de panica iti pot fi oferite doar de un specialist.

Cabinetul Psiho Consult DC este locul unde iti poti exprima gandurile fara teama ca vei fi judecat sau respins, unde poti pune intrebari interzise sau poti spune lucruri de care nu esti sigur. Se stie ca nu mergi la terapie pentru a te face placut teraputului astfel ca nici nu trebuie sa iti faci griji ca il vei impovara pe acesta cu problemele tale.

Psihoterapeutii cabinetului Psiho Consult DC te vor ajuta sa iti clarifici sentimentele conflictuale, blocaje emotionale, sa te descoperi pe tine insuti, sa te accepti, sa iti largesti orizontul, sa te adaptazi mai usor la situatii dificile si sa iti cresti gradul de autonomie si de relationare armonioasa cu cei din jur.

Cu ajutorul psihoterapiei se pot rezolva si ameliora o serie de probleme care fac parte din existenta noastra, precum:

- Stari depresive, atacuri de panica, fobii, tulburari anxioase;

- Dificultati de adaptare si relationare;

- Traume emotionale;

- Sedinte de relaxare si auto/sugestie;

- Tulburari de dinamica sexuala;

- Optimizarea performatelor individuale;

- Tulburari datorate stresului;

- Consilierea si terapia persoanelor singure (celibat, divort sau deces al partenerului);

- Intarirea EU-lui (sentimentul valorii si utilitatii, respectul de sine);

- Evaluarea inteligentei;

- Realizarea profilului de personalitate.

Psiho Consult DC va ofera si servicii de psihoterapie de cuplu si familie, acestea fiind recomandate in situatii tensionate, ce par fara iesire. Este bine cunoscut faptul ca stresul actual pune la grea incercare legaturile familiale, timpul petrecut in familie este mult mai scurt, nivelul de trai tot mai redus, iar conflictele nu intirzie sa apara. In ultimii ani tot mai multe familii se destrama din motive banale, ce ar fi putut fi rezolvate in cateva sedinte de terapie. Si tot mai multi copii, traumatizati de ura parintilor si de divorturilor scandaloase, ajung sa creasca in familii monoparentale, cu supraveghere mai slaba.

Psihoterapia de familie este benefica in: 

• familii in care apar frecvent episoade de gelozie, violenta fizica sau verbala;

• familii in care unul din membri este dependent de droguri sau alcool sau sufera de o boala psihica;

• familii in care copilul are un comportament deviant sau cu caracteristici patologice;

• familii care doresc sa-si amplifice potentialul psihologic, relational, afectiv si sexual;

• asistenta psihologica a gravidei. consilierea si terapia post-avort, pierdere de sarcina;

• consilierea pre-maritala;

• familii in care unul din membrii sufera de o boala incurabila sau se afla in faza terminala.

Scopurile terapiei de familie sustinute de Psiho Consult DC sunt:

- Reducerea sau rezolvarea  conflictelor patogene si anxietatii din relatiile interpersonale

- Promovarea relatiilor adecvate rolurilor fiecarui membru al familiei, tinand cont de aspecte legate de sex si generatie

- Optimizarea capacitatii familiei si a fiecarui membru in parte, de a face fata fortelor distructive din interiorul si exteriorul sistemului

Imbunatatirea perceptiei si focalizarea atentiei membrilor familiei asupra nevoilor emotionale ale fiecarui, Psiho Consult DC le mai ofera celor interesatii si terapia florala Bach, terapii Reiki sau mental healing.

Pentru o viata fara stres si nervi, apeleaza la ajutorul unui specialist, Psiho Consult DC!

Contact

Companie: Psiho Consult DC
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Ermil Pangrati, nr. 8, et. 1, ap. 2 sector 1
Telefon: 0741 144 415
Fax: 0311 070 503