Q Architects - pentru proiecte de arhitectura marete!

Timisoara - 23 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design


Biroul de arhitectura Q Arhitects din Timisoara executa proiecte de calitate, la standarde europene, acestea fiind realizate in timp util, de profesionisti in domeniu.

Q Architects - pentru proiecte de arhitectura marete!

Q Arhitects este biroul de arhitectura ce a luat nastere din fuziunea MDB Arhitectilor cu Balthasarh, un proiect de succes ce a repozitionat liderii in domeniul arhitectural. 

Cand spui Q Architects  Timisoara spui Daniel Bilec, Cristian Boltres, Daniel Ursu şi Madalin Iftimescu – cei patru parteneri de nadejde ai companiei care imprima calitatea si unicitatea fiecarui proiect initiat si finalizat.

Cu cinci ani de experienta pe piata de profil, biroul Q Architects din Timisoara s-a detasat de restul firmelor concurente mai ales prin stilul de lucru impus partenerilor de afaceri, dar si prin conceptele de ultima generatie, ce au fost puse in practica utilizand tehnolologia de varf. 

Q Architects Timisoara este compania in care fiecare proiect al clientului este tratat special, acordandu-se o atentie deosebita detaliilor si respectandu-se termenele convenite de comun acord, la incheierea contractelor.

In cadrul biroului Q Architects din Timisoara poti beneficia atat de restaurare inedita, cat si de arhitectura rezidentiala, specialistii in arhitectura cunoscand toate secretele in urbanism, arhitectura office, retail, hotel sau restaurant.

Q Architects Timisoara este compania in care ideile, solutiile si tehnologiile moderne sunt la ele acasa, proiectele finalizate de biroul de arhitectura fiind personalizate.

Ori de cate ori spui Q Architects Timisoara te gandesti la arhitectii si designerii care sunt recunoscuti in domeniu pentru profesionalismul manifestat in relatiile cu clientii, acestia avand viziuni de ansamblu, fiind talentati si foarte atenti la detalii.

Q Architects este biroul de arhitectura care poate schimba radical imaginea spatiului tau interior, pe care il poate transforma intr-unul mai elegant, mai confortabil, mai estetic, in functie de tendintele in materie, dar si de preferintele tale. Mai mult, specialistii timisoreni stiu sa implementeze in practica solutii inovatoare in domeniul arhitecturii, toate spatiile reamenajate remarcandu-se prin bun gust si inedit.

Profesionistii biroului de arhitectura Q Arhitects din Timisoara sunt recunoscuti pentru calitatea lucrarilor executate, proiectele fiind predate la timp beneficiarilor, in conditiile stabilite de comun acord.

O atentie speciala este acordata dezvoltarii relatiilor dintre arhitecti si institutiile administrative cu care acestia colaboreaza, proiectele finalizate de Q Arhitects purtand amprenta calitatii si al profesionalismului.

Cu experienta semnificativa in domeniu si avand resursele multiple, biroul Q Arhitects din Timisoara este profesionistul care isi respecta intotdeauna angajamentele, compania oferindu-ti finisaje speciale si lucrari garantate, cu un design deosebit.

In oferta biroului de arhitectura Q Arhitects sunt incluse si diverse servicii dedicate arhitecturii planurilor urbane.

Planul Urbanistic de Detaliu (P.U.D.) reprezinta documentatia prin care sunt stabilite conditiile de amplasare, de dimensionare, de conformare si de servire edilitara a unuia sau a mai multor obiective. PUD-ul se intocmeste avandu-se in vedere Planul Urbanistic Zonal (PUZ), dar si arhitectura urbanistica a zonei.

Specialistii biroului de arhitectura Q Arhitects sunt cei mai buni la intocmirea PUD-urilor, acestea respectand cu strictete legislatia in domeniul urbanismului si al arhitecturii. PUD-urile sunt utile pentru obtinerea autorizatiei de constructie, prin intermediul acestora putand fi modificate si regimurile juridice al terenurilor. Planul urbanistic se realizeaza pentru locuinte, pentru institutii publice, pentru parcaje ori constructii diverse, dar si pentru amenajari exterioare si noduri de circulatie.

Daca iti doresti lucrari de calitate, executate cu profesionalism si in timp rezonabili, la cele mai bune tarife, alegi colaborarea cu biroul de arhitectura Q Arhitects din Timisoara.

Q Arhitects – calitate, profesionalism, promptitudine!

Contact:

Compania: Q Architects
Ţara: Romania
Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: STR. F. MERCY NR.7 AP.11
Telefon: 0356 412 936