Recolo – Materiale plastice de calitate

Oradea - 25 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Sunteti in cautarea unei companii care se ocupa cu prelucrarea maselor plastice? Vreti sa achizitionati materiale plastice compoundate si nu stiti la cine sa apelati? Foarte simplu! Compania Recolo reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra. Colaborand cu firma oradeana veti putea alege dintr-o gama foarte diversificata de produse plastice: folii, pungi, saci de polietilena, rafie, compounduri, monofilamente, materiale plastice recuperate, cutii de carton etc.

Recolo Oradea

Firma oradeana Recolo se infiinteaza in anul 2000, preluand experienta si personalul tehnic si muncitor de la societatea Plastor Oradea.

Compania oradeana este cea de-a cincea filiala a Grupului Plastor Oradea, grup ce are in alcatuirea sa peste 11 filiale si o vechime de aproximativ 100 de ani in prelucrarea materialelor plastice.

In momentul de fata, firma Recolo are aproximativ 40 de angajati si o cifra de afaceri de un milion de euro / an, cifre ce dovedesc calitatea serviciilor si promptitudinea cu care societatea  raspunde cererilor clientilor sai.

Avand experienta de mai bine de 13 ani in domeniul prelucrarii maselor plastice, firma Recolo va sta la dispozitie oferindu-va servicii de calitate si produse ieftine.

Firma Recolo are in dotare utilaje de ultima generatie, operate de oameni calificati si cu o foarte bogata experienta in domeniu. Dintre aceste utilaje amintim: liniile de concasare, mori de macinat, linii de regranulare, prese de balotat etc.

In anul 2007, compania achizitioneaza doua linii pentru compoundarea maselor plastice reciclate. Acestea au o capacitate de 300 de kg/h si ofera posibilitatea de adaugare a materialelor de adaos in topitura.

Dintre serviciile companiei Recolo Oradea amintim urmatoarele:

1. Probe tehnologice pe tehnologiile de extrudare folii, extrudare tuburi, profile, injectare (materiale de adaos);

2. Colectare materiale plastice pentru reciclare;

3. Colectare deseuri de carton pentru reciclare;

4. Reciclare materiale plastice prin operatiuni precum macinarea, concasarea, omogenizarea, granularea etc.,

5. Compoundarea materialelor plastice virgine sau reciclate cu fibra de sticla, talc sau carbonat de calciu;

6. Comert cu materiale plastice virgine sau reciclate;

7. Aliere de materiale plastice virgine sau reciclate;

8. Vanzari utilaje second hand pentru companiile ce lucreaza in domeniul prelucrarii materialelor plastice;

9. Accesorii pentru ambalaje si confectionarea ambalajelor din carton ondulat in 3 si 5 straturi;

10. Confectionarea ambalajelor plastice flexibile din LPDE.

Clientii firmei Recolo au posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte diversificata de produse plastice sau din carton:

- materiale plastice compoundate virgine sau reciclate;

- materiale plastice colorate;materiale plastice reciclate;

- materiale plastice tehnice reciclate (ABS, PU etc.);

- Diferite profile extrudate;tuburi flexibile extrudate din PVC si monofilamente, de asemenea realizate din PVC;

- Ambalaje din folie LDPE si ambalaje din carton ondulat.

Totate materialele plastice virgine sau reciclate furnizate clientilor de catre firma Recolo sunt in prealabil verificate in laboratorul propriu si, dupa caz, testate in “Centrul de testari materiale, incercari si probe tehnologice”.

Daca doriti achizitionarea unor materiale plastice compoundate reciclate, firma Recolo reprezinta solutia ideala. Produsele vor ajunge imediat catre dumneavoastra, insotite de raportul incercarilor de laborator (document ce cuprinde caracteristicile tehnice ale produsului).

Date de contact:

Denumirea firmei: Recolo Oradea;

Numar de telefon: 0259 433 840 sau 0259 433 841.