Rent a car in Timisoara – Divieto

Timisoara - 26 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Logistica/Transport

Locuiesti in Timisoara sau te afli in acest oras pentru cateva zile si urasti sa depinzi de transportul in comun? Vino la Divieto si noi iti vom inchiria masina de care ai nevoie, pentru ca drumurile pe care le faci, fie pentru a vizita imprejurimile, fie pentru a te deplasa zilnic la locul de munca, sa fie mai scurte si mai usor de parcurs. Serviciul rent a car, este cea mai avantajoasa alegere pe care ai putea sa o faci.

Rent a car in Timisoara – Divieto

Marcile autoturismelor care se afla in flota noastra sunt Renault si Dacia, bineinteles variate modele. Preturile variaza in functie de perioada de inchiriere si de kilometrii parcursi. De asemenea, acestea includ taxele de drum din Romania, taxele de parcare in Timisoara, asigurarea RCA si Casco.

Pentru confortul tau maxim, personalul societatii Divieto iti preda masina si o preia din orice locatie din Timisoara, la orice ora din zi sau din noapte, fara sa fie nevoie sa platesti costuri suplimentare. Si daca cumva, atunci cand apelezi la serviciile rent a car in Timisoara, prestate de compania Divieto, se intampla sa fim in plin sezon rece, la cererea ta, noi iti echipam masina cu lanturi de zapada, in mod gratuit. Sau daca esti cu familia si intentionezi sa pleci la drum cu un copil mic, noi iti punem la dispozitie si scaun pentru el, deoarece siguranta familiei sau a pasagerilor este un aspect foarte important pe care ne focusam intreaga atentie. Tot gratuit, iti oferim si alte obiecte utile oricarui sofer, precum: harta, racleta, material antiderapant, s.a. Din toate acestea, reiese preocuparea noastra pentru confortul clientilor care apeleaza la serviciile de inchiriere autoturisme, pe care le prestam.

Daca accesezi pagina web a companiei noastre (www.divietotm.ro), vei putea vizualiza tarifele pe care le practicam si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a apela la serviciile noastre. Vei putea sa faci chiar si o rezervare online pe care echipa noastra o va procesa prompt si eficient, pentru ca atunci cand vei veni sa ridici masina sa nu intampini un raspuns negativ, pe motivul ca nu am stiut despre aceasta. O alta posibilitate de a cunoaste toate aceste informatii este sa ne contactati telefonic sau personal la sediul nostru.

Avand in vedere experienta pe care am dobandit-o in cei aproape 20 de ani de existenta, va garantam ca veti fi foarte multumiti de calitatea serviciilor pe care vi le oferim, dar si de starea excelenta a autoturismelor din flota noastra. Regulile dupa care ne ghidam sunt riguroase si foarte bine conturate pentru ca voi, clientii nostri, sa beneficiati de toate conditiile de siguranta si confort care sunt obligatorii din punctul nostru de vedere si cred ca, si in opinia voastra.

Puteti apela cu incredere la serviciile rent a car, prestate de compania Divieto din Timisoara, daca aveti nevoie de un autoturism pe termen scurt sau mediu si, in special, pe termen lung.

Puteti lua legatura cu noi si in cazul in care aveti nevoie de informatii rutiere din Romania, despre zone si rute turistice care merita sa fie vizitate, dar si pentru servicii de rezervari hoteliere.

Promitem calitate la preturi avantajoase si de acest lucru va puteti convinge foarte usor.

Contact:

Telefon / fax:

- telefon: ++40-256-281614
- mobil: ++40-728-129711, ++40-744-772324
- fax: ++40-256-281614

Adresa: S.C. DIVIETO S.R.L., str. Bistrei nr. 18B, 300320 Timişoara

E-mail: divieto@divietotm.ro

Web: www.divietotm.ro