River Company Specialist in curatenie!

Baia Mare - 13 iunie 2013

Comunicat tip General in Tehnologie

Compania River Company din Baia Mare le ofera clientilor si partenerilor sai de afaceri o varietate de echipamente profesionale, destinate in special curateniei industriale.

River Company Specialist in curatenie!

Cu 14 ani de experienta pe piata de profil, firma River Company le pune la dispozitia celor interesati de sanatatea lor sisteme de ceata artificiala, la preturi mult sub cele practicate de concurenta.

In oferta companiei River Company gasiti o multitudine de aparate pentru spalat, sub presiune , pompe cu presiune, numeroase utilaje profesionale de spalat si maturat pardoselile, dar si accesorii pentru echipamentele destinate curatenei industriale.

Calitatea produselor oferite, serviciile realizate la standarde europene, responsabilitatea si seriozitatea manifestate in relatiile cu clienti sunt doar cateva dintre motivele pentru care firma River Company este deja un lider recunoscut in domeniul curateniei industriale.

Produsele pe care le gasiti in oferta companiei River Company sunt de calitate ridicata, acestea fiind fabricate de firme de renume in domeniu, ca Hawk sau Mazzoni.

La cerere, echipele de lucru specializate ale River Company va stau la dispozitie cu servicii de montare si punere in functiune a echipamentelor si utilajelor comercializate, dar si cu consultanta de specialitate vizand functionarea acestora.

Si pentru ca este o firma care se respecta, River Company se ocupa si de servisare, cei interesati beneficiind doar de piese originale, cu garantia aferenta,

Pentru clientii nehotarati, compania le ofera consultanta de specialitate in alegerea echipamentului de curatenie industriala.

Specialistii River Company va pot face si calculul de rentabilitate sau va pot determina gradul de recuperare al investitiei.

La cerere, compania asigura servicii de instruire a personalului, in perioada de garantie si extra-garantie fiind asigurat full service.

River Company importa, monteaza si pune in functiune pompe de presiune, utilaje complete de spalare cu presiune pentru spalatoriile auto, avand pe stoc si piese de schimb originale.

River Company comercializeaza diverse echipamente pentru spalatorii auto, cum ar fi pompele de presiune HAWK, accesoriile HAWK si P&A sau utilajele complete MAZZONI.

Importator direct ai produselor profesionale HAWK si MAZZONI, compania River Company va ofera diverse:

- Aparate de spalat cu presiune

- Pompe de presiune

- Accesorii

- Utilaje de spalat si aspirat pardoseala

Toate pompele de presiune aflate in oferta companiei River Company sunt cu trei pistoane ceramice, actionate de arbore cotit. Cu presiuni variabile, cuprinse intre 100 bar si 500 bar, si debite intre 9 L/min si pana la 120 L/min, pompele sunt rezistente, fiabile, cu o durata mare de functionare.

Pompele marca River Company sunt alcatuite dintr-un rezervor pentru acumularea presiunii (aceasta putand fi de aspiratie sau de evacuare), o instalatie electrica, un conector de presiune, dispozitive pentru masurare si control si accesorii special destinate protectiei.

Hawk este o marca de renume pe piata internationala, compania fabricand doar produse calitative, cu o mare durabilitate:

- Pompe standard

- Pompe pentru motoarele cu ardere

- Grupuri de motopompe

- Pompe cu flansa cu motor electric

- Pompe speciale

Cea mai cunoscuta pompa de presiune marca Hawk este modelul NMT 1520CW, ce dezvolta o presiune maxima de 200 de bari. Cu un debit de 15 litri pe minut si greutatea de 9,5 kg, pompa are chiulasa din bronz, pistoane ceramice si arbore cotit. Alimentata la tensiunea de 380 V, pompa are nevoie de o putere de 5,5 kw pentru a atinge parametri de mai sus.

Pentru performanta in afaceri, alege utilajele si echipamentele cele mai bune!

Alege din oferta companiei River Company, specialistul curateniei industriale!

Proprietar: River Company
Ţara: Romania
Judeţ: Maramureș
Localitate: Baia Mare
Adresa: Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 68
Telefon: 0262.276.829 | 0744.693.616 | 0745.330.917
Fax: 0262.276.829

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/river-company-specialist-in-curatenie