Roza Oro Collection - expresia dragostei în bijuterii

Satu Mare - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

La mare concurență cu nașterea primului copil, unul dintre evenimentele cu o însemnătate deosebită din viața fiecărei persoane este reprezentat de momentul unirii destinelor. Se spune că dragostea, respectul și admirația față de persoana iubită nu se rezumă la obiecte, fie ele bani, mașini, case sau altele de acest gen. Cu toate acestea, există un unic obiect care nu face parte din categoriile enumerate anterior, care nu face altceva decât simbolizeze iubirea supremă față de jumătatea noastră. Aceasta este verigheta, semnul iubirii, al respectului reciproc și al legăturii trainice pe care o făurește taina căsătoriei între viitorii soți.

Roza Oro Collection - expresia dragostei în bijuterii

Înainte de a ajunge la verigheta de căsătorie mult visată, care să fie atât pe placul cuplului, se demarează un adevărat proces de căutare al celor mai speciale și deosebite lucrări. În ajutorul dumneavoastră vine acum compania Roza Oro Collection. Infiintata în 2006 la Satu Mare, această firmă produce, importă, prelucrează și comercializează bijuterii din aur: o gama diversificată de verighete, inele de logodnă și lanțuri.

Până la verighetele căsătoriei, un pas esențial în relația cuplului este inelul de logodnă. Roza Oro Collection pune la dispoziția clienților săi o colecție numeroasă de inele de logodnă. În funcție de preferința cuplului, acestea pot fi din aur alb, aur galben sau o combinație între cele două, având diverse forme, pietre și gramaje, în funcție de cererea clienților.  În cazul în care clienții își schimbă preferințele față de produsele achiziționate, aceștia pot reveni la sediul firmei pentru lucrări de gravare, modificare și curățare la cele mai înalte standarde.

De multe ori se întâmplă să primim bijuterii de la părinți, bunici sau alte rude care nu sunt exact pe mărimile sau pe gusturile noastre. Ei bine, pentru a renunța la păstrarea lor în diferite cutii și modelarea lor în funcție de gusturile noastre este suficient să facem un drum la sediul firmei Roza Oro Collection, la stand-ul de reparații bijuterii. Prin serviciile profesionale puse la dispoziție de compania din nordul țării, verighetele, inelele, ceasurile, ochelarii sau cerceii sunt transformate în forma pe care dumneavoastră o doriți. Toate aceste lucrări vor fi realizate în cel mai scurt timp posibil și la calitatea așteptată.

În afară de gama diversificată de inele și verighete, Roza Oro Collection comercializează și lanțuri de aur. Executate cu finețe, aceste bijuterii cu calități deosebite oferă o strălucire impecabilă și o culoare deosebită.

Datorită cererilor tot mai mari, precum și mulțumirii a tot mai mulți clienți, Roza Oro Collection a deschis un nou showroom cu suprafața de 1000mp. Firma oferă aici peste 3000 de modele de verighete și colecția noua de bijuterii din aur și argint. De asemenea, compania a deschis un nou punct de lucru în Timișoara ( în incinta Real 2). Nu doar în Satu Mare și Timișoara puteți beneficia de serviciile acestei companii, ci și în Oradea (pe strada Suisului nr.87).

Pentru a vizualiza întreaga gamă de verighete, inele, lanțuri și servicii (prelucrări, modificări, micșorări, măriri, gravări, montat, curățat, rafinare, turnare, sincronizare) accesați site-ul extravagant al companiei: www.rozaoro.com

Adresa .   Aurel Vlaicu nr.127, Satu Mare
Program .   08:00 - 18:00
Telefon/Fax. .   (+40) 0261-770141