Salonul Auto – Moto gazduieste evenimentul auto-moto al anului!

BUCURESTI - 19 aprilie 2016

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle

Miercuri, 20 aprilie 2016, incepand cu orele 12:00 sunt asteptati in Piata Constitutiei toti pasionatii de cai putere. Salonul Auto-Moto deschide mult asteptatul sezon de evenimente auto-moto din Romania. Timp de 5 zile – sezonul se desfasoara in perioada 20-24 aprilie 2016 -, 5 zile pline in care vei afla primul noutatile anului din acest domeniu, adrenalina va atinge cote maxime.

Salonul Auto – Moto gazduieste evenimentul auto-moto al anului!

Vino si tu si descopera nenumaratele surprize pe care organizatorii evenimentului le-au pregatit special pentru toti iubitorii de drifturi!

Edy Impex 2003 Srl, importator al lubrifiantilor IGOL Franta si al tratamentelor de ulei si carburanti Mecatech Franta, va asteapta la standul 36.

Programul celor 5 zile de maraton organizate de care Salonul Auto-Moto

Incepand cu data de 20 aprilie 2016 timp de 5 zile toti pasionatii de drifturi si de noutati in domeniul auto-moto sunt invitati in Piata Constitutiei din Bucuresti. La acest eveniment sunt asteptati foarte multi participanti, in jur de 50.000, din tara si din strainatate din tari precum Bulgaria, Ungaria si Polonia. Tocmai de aceea cel mai bine este sa-ti faci o rezervare de pe acum pentru a nu rata distractia!

Evenimentul va debuta la ora 10:00 cu o conferinta de presa in Piata Constitutiei, iar apoi maratonul poate sa inceapa. In prima zi, de la ora 12:00, toti pasionatii vor putea admira noutati expuse la Geneva printre care se afla o multime de biciclete, de trotinete si Segway si, nu in ultimul rand, modele electrice de ultima generatie. Tot acum te vei bucura de oferte speciale pentru achizitionarea de motociclete, accesorii, lubrifianti, asigurari, etc.

Joi, 21 aprilie, in Piata Constitutiei te asteapta oferte de nerefuzat la toate exponatele prezente, astfel incat miercuri si joi sunt cele mai potrivite zile pentru a afla noutatile. De vineri, 22 aprilie, incep adevarate sesiuni Black Friday pentru toate accesoriile. Dar asta nu este tot, seara, incepand cu orele 22:00, vei asista la primul eveniment oficial de drift din 2016 care este gazduit, desigur, de catre Salonul Auto-Moto. Piata Constitutiei va fi invadata de piloti romani si straini ce se vor confrunta la International Grand Prix, un eveniment recunoscut oficial si de catre Ministerul Tineretului si Sportului.

Nume mari printre care se numara si pilotii romani Catalin Trifan, Ilarion Grigorici si Alexandru Ciulean, Marian Adrian Croitoru si Dan Alexandru Duminica, Sorin Ene, Alexandru Mustat, si Razvan Fratianu, Madalin Grigore, Adrian Ianul, Iulian Jumuga si Marian Marcel, sotii Corina si Dan Popescu si multi, multi altii si-au anuntat deja prezenta la International Grand Prix, asa ca este musai sa-i vezi si tu.

Salonul Auto-Moto te asteapta cu surprize

Daca vii la Salonul Auto-Moto sambata si duminica, 23 si 24 aprilie 2016, din partea casei te asteapta urmatoarele surprize:

- gratare si bere Tuborg cu alcool sau fara, Sommersby sau suc Granini, oferite gratuit de catre organizatori;

- vei putea participa la o expozitie de tuning si la sesiuni speciale Car and Driver;

- te vei bucura de show non-stop de drift;

- in cadrul targului exista o zona dedicata moto, astfel parada moto va fi in permanenta la vedere;

- vei fi primul care va afla de noutatile aduse direct de la Geneva;

- vei putea achizitiona produsele IGOL la un pret exceptional;

- amintiri de neuitat: taxi drive alaturi de Titi Aur si de echipa Academiei sale, oferit gratuit;

- poti testa gratuit bicicletele in zonele de test drive amenajate special, la fel s i pentru trotinetele electrice, pentru Segway, Freewheel si pentru scolile de sofer auto si moto;

- vei vedea vehicule neconventionale;

- Uber ofera curse gratuite utilizatorilor noi Uber.

Insa surprizele nu se termina aici, vino si tu in Piata Constitutiei in perioada 20-24 aprilie 2016 si lasa adrenalina sa-ti curga prin vene!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/salonul-auto-moto-gazduieste-evenimentul-auto-moto-al-anului