San Casa: Casa ta de vis la un pas distanta

Sebes - 9 august 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Constructii

Daca sunteti un cuplu nou casatorit in cautarea unei locuinte in care sa incepeti sa va intemeiati o familie, sau daca va doriti schimbarea domiciliului cu unul mai confortabil si spatios, atunci San Casa va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte.

San Casa

San Casa

       Compania isi desfasoara activitatea in domeniul afacerilor imobiliare punand la vanzare apartamente, vile si spatii comerciale in Sebes. Puteti alege sa va cumparati un nou apartament, sau puteti opta ocuparea unui domiciliu intr-un elegant compex rezidential, totul ramanand la latitudinea dumneavoastra.

       San Casa este dezvoltatorul complexului rezidential Eleganta din Petresti. Acest complex dispune de blocuri cu doua si trei etaje cu mansarda, spatii comerciale si vile. Complexul este amplasat intr-un ambient natural de exceptie ce va oferii confortul mult dorit impreuna cu privelisti romantice si relaxante (Rapa Rosie si Podisul Transilvaniei). In urma succesului inregistrat de complexul Eleganta, San Casa se afla in dezvoltarea celui de-al doilea complex rezidential, denumit Eleganta 2. Acest nou proiect este similar cu precedentul oferind aceleasi conditii de calitate in blocuri compuse din apartamente cu 2 sau 3 camere. Complexul nou construit se afla la doar 50 de metri distanta de Eleganta 1 astfel asigurandu-se o continuitate si un acces rapid si sigur intre cele doua cartiere vecine.

       Apartamentele cu 2 camere au suprafete intre 55 mp si 65 mp construiti. Acestea sunt amplasate intre mansarda si parter, iar doua din apartamentele amplasate la parter dispun de terasa proprie. Apartamentele cu 3 camere au suprafete de 100 mp construiti si sunt situate intre parter si mandarda similar cu cele de 2 camere. Fiecare constructie este realizata cu materiale de ultima generatie ce pot oferii confort si siguranta in orice imprejurare si pentru o perioada indelungata de timp fara a necesita operatii de intretinere sau modernizare.

       Structura cladirilor este realizata pe cadre de beton, fiecare balcon si terasa contine hidroizolatii specifice, compartimentarile interioare sunt exclusiv din caramida si sunt tencuite (nu sunt din gips-carton), aveti parte de finisaje si dotari de calitate, fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie) si fiecare cladire vine cu Izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm grosime si tencuiala decorativa.

       Dupa cum puteti observa, San Casa a construit complexe rezidentiale ce impun eleganta si respect, confortul si caliatea crescuta fiind principalele directii dupa care s-au realizat complexele de blocuri. Apartamentele sunt spatioase, izolate pentru economisirea optima a energiei atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara iar amplasarea este una deosebita dispunand de privelisti naturale catre podisul Transilvaniei si Rapa Rosie. Ambele complexe rezidentiale sunt situate in Sebes, Petresti.

       Daca sunteti interesati in achizitionarea unui apartament in acest ambient, nu ezitati si contactati un reprezentant San Casa pentru a obtine mai multe informatii. In acelasi timp, puteti accesa si pagina web a companiei pentru a obtine o lista detaliata a preturilor practicate pentru fiecare apartament in parte. Pe acelasi website puteti vizualiza si imagini cu apartamentele oferite, cu locatia complexului precum si cu blocurile puse spre vanzare. Datele de contact va sunt oferite in cele ce urmeaza.

San Casa, date contact:

S.C. SAN CASA S.R.L.           
ALBA,SEBES-PETRESTI, STR. 1 MAI,NR.308
TELEFON :  0358.882.425
                   0751.061.359
                   0751.061.358
mail: office_sancasa@yahoo.com