Securitate si sanatate in munca Antal Dorian Intreprindere Individuala - Servicii esentiale pentru orice companie!

BUCURESTI - 23 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Din pacate, multi le trec cu vederea si le trateaza doar pentru ca asa prevede legea, insa o fac doar in mod artificial si ajung ulterior sa regrete aceasta lipsa de interes. Serviciile de securitate si sanatate in munca, caci despre ele este vorba, sunt foarte importante in zilele noastre pentru orice societate comerciala, atat din punct de vedere profesional, cat si legal.

Din postura de angajator, trebuie sa stiti clar faptul ca numai avand un dosar complet de protectia muncii (dosar SSM) si apeland la servicii de consultanta si instruire SSM, veti putea sa aveti garantia ca, in cazul unor evenimente extrem, cum sunt accidente de munca, ati intreprins toate demersurile legale si necesare, pentru protectia muncii. Astfel de servicii profesionale de securitate si sanatate in munca va ofera si compania Antal Dorian Intreprindere Individuala din Bucuresti. 

Servicii de securitate si sanatate in munca in acord cu legile tarii!

Legile din Romania referitoare la protectia muncii, securitatea si sanatatea in munca, situatiile de urgenta si medicina muncii sunt foarte complexe, avand in vedere ca fac referire directa la probleme legate de protectia personalului si siguranta acestuia la locul de munca. Compania Antal Dorian Intreprindere Individuala va ofera pachetul complet, executand toate activitatile stipulate in articolul 15 al legii 319/2006, cu privire la securitatea si sanatatea in munca.

Acest punct din regulamentul muncii stipuleaza clar faptul ca securitatea si sanatatea in munca este „un ansamblul de activitati institutionalizate avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca”. Cu alte cuvinte, dumneavoastra, din postura de angajator, vi se va explica clar faptul ca trebuie sa creati un climat de munca astfel incat angajatul sa se intoarca acasa de la munca la fel de sanatos precum a venit la inceperea programului.

Instructorii firmei din capitala va vor ajuta cu sfaturi si solutii atunci cand vine vorba de elemente cum sunt identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor implicate de fiecare post de munca si elaborarea unui plan de prevenire si protectie pentru unitate. Este important sa stiti ca, din postura de societate comerciale, aveti obligatoriu nevoie de acestea. Asta pentru a cunoaste rapid care sunt echipamentele si masurile de siguranta pe care trebuie sa le utilizati in vederea asigurarii protectiei angajatilor. Specialistul Antal Dorian Intreprindere Individuala poate intocmi si documentatii tehnice pentru informarea angajatilor cu privire la riscurile identificate si posibilitatile de evitare a pericolelor.

Serviciile de securitate si sanatate in munca oferite de Antal Dorian Intreprindere Individuala!

Dat fiind faptul ca securitate si sanatatea in munca este un domeniu de care trebuie neaparat tinut cont, imediat ce compania dumneavoastra are in vedere angajarea de personal, este imperios necesar sa contactati serviciile unei firme precum Antal Dorian Intreprindere Individuala. Aceasta din urma dispune de personal calificat pentru instructaj si consultanta in domeniile protectia muncii, evaluarea riscurilor, furnizand atat servicii de consultanta in organizarea sistemelor, cat si servicii de organizare a activitatilor SSM si SU.  Utilizand aceste servicii, veti putea ulterior sa va continuati activitatea intr-un mod corect si legal, atat din punct de vedere al documentelor necesare, cat si al metodelor de preventie si instruire a personalului angajat.

Din pachetul de serviciile de securitate si sanatate, Antal Dorian Intreprindere Individuala va poate pune la dispozitie:

- coordonator SSM pentru santiere temporare sau mobile: acesta va tine legatura constant cu managerul sau responsabilul de proiect/ lucrare sau cu beneficiarul, stabilind impreuna cu acesta masurile de securitate si sanatate in munca ce pot fi aplicate santierului. Coordonatorul este responsabil sa coreleze planurile de SSM ale societatii cu cele ale santierului. In functie de situatie, el controleaza si permisele de munca ale angajatilor.

- specialisti in cercetare accidente de munca: din pacate, accidentele sunt nelipsite in astfel de activitati. Profesionsitii pusi la dispozitie de firma din capitala vor fi indreptatiti sa ia declaratii si sa solicite diverse documente prin care sa stabileasca adevarul. Acest demers este obligatoriu pentru a stabili ce reglementari legale au fost incalcate si care sunt masurile ce trebuie luate pentru a preveni alte cazuri asemanatoare.

- evaluatori de riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara: acestia va vor ajuta in identificarea acestor riscuri, conform incadrarilor din lege.

 Toate serviciile de securitate si sanatate un munca oferite de  Antal Dorian Intreprindere Individuala sunt in acord cu reglementarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. Firma respecta de asemenea si legea 319/2006 in organizarea activitatilor specifice de SSM si SU.

 

Date de contact:

Bucuresti, Sector 6, Aleea Baiut nr. 9 A, Bloc C 36, Scara 5, Etaj. 2, 

Ap.187, O.P. 74, C.P. 061954

Tel: 021.444.1009; 0748.888.150; 0748.266.294. 

Email: office@ssm-antal.ro