Service aparate de aer conditionat oferit de G.K. System

Constanta - 9 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

G.K. System va ofera servicii pentru o buna functionarea a aparatelor de aer conditionat. Oricand ai nevoie de service pentru aparatul de aer conditionat apeleaza la echipa G.K. System.

Aparatele de aer conditionat sunt electrocasnice care au devenit din ce in ce mai importante in cadrul oricarei gospodarii. Dupa cum bine stim aceste produse asigura o temperatura optima pe timp de vara cand zilele toride sunt greu de suportat. Desigur aparatele de aer conditionat sunt utile si in zilele friguroase cand pot regla temperatura furnizand aer cald si proaspat. Dar daca in ceea ce priveste locuintele particulare aparatele de aer conditionat pot lipsi, in spatiile de lucru precum hale industriale, spatii comerciale si asa mai departe, aceste produse sunt indispensabile.

Fara a fi dotate cu aparate de aer conditionat spatii precum cele amintite in cadrul introducerii de mai sus ofera conditii neprielnice de munca. Astfel performantele inregistrate vor fi afectate iar calitatea conditiilor de munca indoielnica. Angajatii dumneavoastra datorita caldurii excesive si a aerului greu respirabil nu se vor putea concentra, vor fi obositi si probabil vor fi nemultumiti de conditiile de munca prezente. Dupa cum se poate observa, prezenta aparatelor de aer conditionat nu poate fi contestata in aceste situatii. Insa ce se intampla cand un aparat sau o serie de aparate de acest tip se strica sau prezinta probleme de functionare?

Achizitionarea unor electrocasnice noi implica costuri ridicate si nu este o solutie eficienta in niciun fel de situatie. De aceea trebuie sa luati in calcul repararea aparatelor de aer conditionat. In acest sens serviciile ce garanteaza service pentru aparate de aer conditionat G.K. System va vor fi mai mult decat de folos. La semnalarea oricarei probleme trebuie sa apelati asadar la specialistii G.K. System care se vor asigura de repararea electrocasnicului in cauza in cel mai scurt timp posibil. Serviciile de reparatie se aplica atat pentru produse aflate in garantie cat si pentru cele in postgarantie; compania dispune de parteneriate cu cei mai importanti producatori si distribuitori de aparate de aer conditionat din tara asadar, orice model poate fi reparat rapid si eficient de expertii G.K. System.

Daca problemele sunt unele minor service-ul se poate efectua chiar la fata locului. In caz contrar aparatul va fi transportat la atelierul G.K. System unde se vor efectua operatiile de reparatie necesare. Serviciile companiei G.K. System se adreseaza in acest sens atat persoanelor fizice cat si celor juridice ce au nevoie de asistenta tehnica pentru remedierea unor probleme ce au aparut in functionarea aparatelor de aer conditionat dar si pentru o gama diversificata de electronice si electrocasnice. Compania vine in intampinarea clientilor sai cu servicii prompte si de calitate dar si cu preturi avantajoase si disponibile pentru orice tip de buget.

Solicitati asadar serviciile de service aparate de aer conditionat G.K. System fara a mai sta pe ganduri. Specialistii companiei va vor oferii toate datele necesare precum durata reparatiei si costurile aferente. Aceste date vor fi furnizate in urma inspectiei propriu-zise. Puteti solicita interventia G.K. System prin utilizarea datelor de contact ce sunt listate in finalul acestui articol sau puteti utiliza site-ul oficial al firmei in acest sens.

Date de contact:

S.C. G.K. SYSTEM S.R.L.

Tel./Fax: + 40 241 540390 + 40 241 540390
Mob.: + 40 722 695123
Adresa: Str. Oborului 27, Constanta 900710
E-mail: office@gksystem.ro, systemgk@yahoo.com

Taguri: Constantag.k. system