Servicii compensate si gratuite in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate

Bacau - 5 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ai probleme de respiratie sau prezinti simptome de rinita alergica si vrei sa fii consultat de un specialist? Ai nevoie de o proteza auditiva insa nu dispui de fonduri suficiente? Acum este momentul sa profiti de gratuitati si servicii profesionale. La cabinetul ORL din Bacau a Dr. Laura Asafte te poti bucura de servicii medicale de top, inclusiv de servicii compensate sau gratuite.

Servicii compensate si gratuite in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate

Incepand cu data de 1 mai, cabinetul ORL Dr. Laura Asafte colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate, oferind pacientilor proteze auditive in regim gratuit sau compensat, dar si emiteri de retete compensate si gratuite, bilete de trimitere pentru analize si investigatii in contract cu Casa de Asigurari.

Cabinetul ORL Bacau a fost infiintat din dorinta de a veni in sprijinul pacientilor cu servicii eficiente, oferite la cele mai inalte standarde profesionale  de catre personal medical bine instruit.

Servicii compensate si gratuite-Din grija pentru pacienti, pentru sanatate!

Problemele de sanatate ne perturba stilul de viata, ingreunandu-ne puterea de concentrare, eficienta in munca si modul de interactionare cu cei din jur. Chiar daca toate simptomele au nevoie de o atentie deosebita si de o ingrijire atenta, exista afectiuni ce nu trebuie ignorate. Acestea sunt afectiunile de tip ORL.

Medicul specialist Laura Asafte asigura consultatii ORL pentru adulti si copii.

Si pentru ca noua ne pasa de sanatatea tuturor pacientilor, am dezvoltat un parteneriat cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel incat toti cei cu probleme ORL sa aiba accesul la gratuitati si retete compensate.

Cabinet ORL Dr. Laura Asafte ofera urmatoarele servicii compensate sau gratuite:

- Protezarea auditiva

- Emitere de retete compensate si gratuite

- Bilete de trimitere pentru analize si investigatii

Pentru a beneficia de aceste facilitati, pacientii au nevoie de trimitere de la medicul de familie catre medicul ORL si detinerea cardului de sanatate.

Medic ORL -Dr.Laura Asafte: servicii complete si o grija deosebita pentru pacienti

La cabinetul Dr-ului. Laura Asafte gasesti grija de care ai nevoie. Personalul amabil,foarte atent la necesitatle pacientilor, precum si ambientul cald, te vor face sa te simti pe maini bune, indiferent de afectiunile pe care le acuzi.

Dr.Laura Asafte ofera tratamente si retete pentru:

- otite

- amigdalite

- faringite

- sinuzite

- laringite

- consultanta pentru protezare auditiva

- diagnosticul si tratamentul tulburarilor de echilibru

Acestea sunt doar o mica parte din serviciile pe care le ofera Medic ORL Dr.Laura Asafte. Consultatiile au la baza echipament performant, adaptat fiecarei afectiuni in parte. Gratie resurselor de care dispune cabinetul, aici se pot realiza atat investigatii/consultatii simple, cat si proceduri mai complexe (extragere corpi straini faringe/nas/urche, incizie si drenaj chisturi sebacee auriculare.

Sanatatea ta este prioritara pentru noi, la fel si confortul! Pentru servicii compensate si gratuite apeleaza la Medic ORL Bacau Dr.Laura Asafte.

 
 Medic ORL Dr. Laura Asafte

Adresa: Str. Traian nr8. Bacau

e-mail: office@medic-orl.ro

web: www.medic-orl.ro

Tel: 0744.27.00.27