Servicii de ecarisaj in Arad – Alvi Serv

Arad - 18 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Animalele sunt organisme vii care traiesc la un loc cu noi (domestice) sau in medii diferite (salbatice) , insa ca si oamenii, acestea sunt muritoare. Cand aceasta intamplare nefericita are loc, lesurile nu trebuie lasate la intamplare in mediul inconjurator, ci este necesar ca acestea sa fie colectate, iar mai apoi incinerate de catre specialisti, astfel incat nici natura si nici sanatatea noastra sa nu fie afectate.

Servicii de ecarisaj in Arad – Alvi Serv

Societatea Alvi Serv va ofera servicii de ecarisaj in Arad la standarde europene. Avem o experienta de peste 18 ani in domeniul managementului deseurilor, ceea ce ne recomanda ca fiind cea mai indicata sa lucram pentru voi. Dispunem de o unitate de incinerare ecologica, de mare capacitate, ce poate face fata, cu succes, cerintelor de pe piata judetelor Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Aceasta este complet automatizata si asigura o ardere rapida (poate incinera 500 kg de resturi pe ora). Noxele care rezulta din acest procedeu sunt analizate si inregistrate intr-un calculator, in final putand sa se indice temperatura si presiunea gazului rezidual, publberi, NO, NO2, CO, O2 si TOC, conform HG 128/2002.

Serviciile de ecarisaj oferite de Alvi Serv din Arad, respecta normele impuse de Directia Sanitar Veterinara si de Agentia de Protectie a Mediului, acestea incluzand numai solutii ecologice in ceea ce priveste neutralizarea deseurilor, dar si in ceea ce priveste colectarea, ambalarea, transportul si mai apoi incinerarea.

Societatea noastra detine toate certificarile si autorizatiile legale ce va garanteaza voua, celor care apelati la serviciile noastre, ca serviciile pe care vi le oferim se executa in parametri optimi. De-a lungul existentei noastre, am primit de asemenea, si numeroase premii si distinctii pentru rezultatele obtinute pe parcursul timpului. Serviciile de ecarisaj pe care le prestam, sunt rapide, eficiente si se desfasoara in conditii de siguranta si de igiena.

Daca sunteti proprietarul unui abator, al unei carmangerii, al unei ferme de capacitati mari sau chiar medicul unui cabinet veterinar si aveti nevoie de interventia echipei Alvi Serv, nu ezitati sa ne contactati. Vom raspunde prompt solicitarilor voastre, oferindu-va solutii personalizate care sa va satisfaca necesitatile.

Ne adresam atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Ce faceti in cazul in care animalele voastre mor? Recomandat este sa apelati la serviciile unei companii specializate in incinerarea lesurilor, a carei activitate se desfasoara in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene. O astfel de societate este Alvi Serv din Arad, care nu numai ca detine experienta necesara realizarii acestei operatiuni, ci dispune si de echipamente ce functioneaza pe baza unei tehnologii de varf. Puteti opta pentru incinerare colectiva (in cazul in care este implicat un numar mai mare de cadavre) sau pentru incinerare individuala, la care puteti asista.

Colectivul companiei Alvi Serv este profesionist, opereaza cu seriozitate, responsabilitate si promptitudine, pentru a va asigura servicii de cea mai inalta calitate, cu atat mai mult cu cat este vorba de alte suflete.

Pe langa aceste servicii, compania presteaza si servicii de incinerare a deseurilor din agricultura, horticultura, acva-cultura, silvicultura, vanatoare si pescuit, de la prepararea si procesarea alimentelor, etc.

 

Date de contact: 0740-256-276

Adresa: Str.Bradului, nr.63, Arad, Arad

 

Taguri: aradecarisajalivi serv