Siguranta si protectia muncii - Fatum Grup Timisoara!

Timisoara - 6 iunie 2013

Comunicat tip General in Cursuri

Compania Fatum Grup din Timisoara va pune la dispozitie servicii specializate de securitate si sanatate in munca, la preturi fara concurenta.

Avand experienta semnificativa in domeniu, firma timisoreana va ofera si diverse servicii destinate situatiilor de urgenta, in paralel cu numeroase cursuri de specializare si formare profesionala.

Fatum Grup Timisoara este firma care detine toate competentele pentru prestarea serviciilor de activitate oferite partenerilor de afaceri, actiunile de provenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca fiind garantate si realizate la standarde ridicate.

Personalul companiei timisorene este bine pregatit in domeniul protectiei muncii,

Fatum Grup Timisoara avand colaboratori in principalele orase ale tarii precum Arad, Bucuresti, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Sibiu, Targu Mures

Compania este acreditata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse - prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca – sa ofere servicii externe de prevenire si protectie a muncii, conform legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si a Hotararii Guvernului nr. 1425/2006 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii.

In oferta companiei timisorene gasiti gama completa a modelelor de fise de protectia muncii, fise pentru situatii de urgenta ori documentatii variate, firma oferindu-va servicii specializate de:

- Securitate si Sanatate in Munca – prin implementare legislatiei in vigoare pe linia securitatii in munca si elaborarea documentelor de specialitate;

- Instruire a personalului – prin efectuarea instructajelor periodice si generale legate de securitate si sanatate in munca - protectia muncii;

-Intocmire a documentatiilor complete pentru crearea si implementarea Sistemului de Management al Securitatii si Sanatatii in Munca.

Personalul companiei este calificat si specializat in prestarea serviciilor de exceptie in sfera protectiei muncii, dovada profesionalismului acestuia reflectandu-se in numeroasele parteneriatele incheiate de Fatum Grup cu diferite firme de renume din tara.  

Avantajele colaborarii cu Fatum Grup

Firma va pune la dispozitie servicii diverse in domeniul sigurantei si protectiei muncii, la preturi accesibile.

Profesionistii companiei sunt pregatiti sa va ofere solutii profesionale pentru rezolvarea rapida si eficienta a tuturor problemelor pe care le intampinati in organizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, dar si in cel al situatiilor de urgenta ori in cel al relatiilor de munca.

Pentru imbunatatirea calitatilor serviciilor oferite partenerilor de afaceri, Fatum Grup organizeaza periodic schimburi de experienta diverse cu organizatii de profil din intreaga tara.

Pentru cei interesati, compania organizeaza si numeroase cursuri de specializare pentru calificarea in meserii ca specialist si inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, formator, contabil, ospatar, barman, stivuitorist ori masinist utilaje cale si terasamente.

Toate cursurile de pregatire sunt sustinute de lectori cu experienta in domeniu, temele de curs si lectiile de specialitate fiind atent alese si prezentate cursantilor.

Cand vine vorba de securitatea si sanatatea in munca, alege colaborarea cu un specialist in domeniu, ce iti poate garanta calitatea serviciilor oferite!

Fatum Grup Timisoara – servicii profesionale de sanatate si securitate in munca!

Contact

SC Fatum Grup SRL

Adresa: 
Str. Vanatorilor nr. 33 Timisoara,
jud. Timis Romania, RO-300442

CUI: RO22272650
Nr. Registrul Comertului: J35/3058/2007

Telefon/FAX: +40-256-487 773
E-mail:
contact@fatumgrup.ro

Persoane de Contact

Cora Bogdan Marius
+40-730-123 033

Cora Anca Lavinia
+40-722-241 920