Smart Clean Bacau - servicii de curatenie

Bacau - 14 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Daca esti in cautarea celor mai bune servicii de curatenie din Bacau , cu siguranta ca vei incheia un parteneriat cu compania Smart Clean , firma care se detaseaza in fata concurentei prin calitatea serviciilor oferite cu promptitudine tuturor partenerilor sai de afaceri.

Smart Clean Bacau - servicii de curatenie

Principala preocupare a managerilor companiei este aceea de a le oferi clientilor cel mai bun serviciu de curatenie existent pe piata, folosind doar solutii ecologice si echipamente profesionale, ce confera un randament ridicat tuturor lucrarilor executate.

Smart Clean nu va ofera doar o lista de servicii din care va puteti alege ceea ce vi se potriveste, ci solutii complete, adaptate tuturor nevoilor si exigentelor.

Despre calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor vorbeste de la sine evolutia din ultima perioada a firmei, care a reusit sa se dezvolte, in ciuda crizei instalate in Romania.

Brandul “Smart Clean” poate concura cu succes cu orice jucator de pe piata serviciilor de curatenie, profesionistii firmei fiind cei care se dedica si implica in fiecare proiect ori provocare venita din partea clientilor.

Si cum tot mai multe firme opteaza in ultima perioada pentru externalizarea serviciilor de curatenie, Smart Clean a reusit sa dovedeasca, prin profesionalism si corectitudine, ca este partenerul ideal in orice situatie.

Raportul  calitate/pret practicat de firma de curatenie profesionala din Bacau este unul ideal, personalul calificat al Smart Clean raspunzand cu promptitudine si responsabilitate tuturor solicitarilor venite din partea clientilor.

Toti partenerii de afaceri ai Smart Clean beneficiaza de cele mai bune servicii, cu posibilitatea negocierii preturilor.

Din dorinte de a excela, managerii firmei au dezvoltat si implementat diferite sisteme inovatoare in domeniu, utilizand solutii de igiena eficiente. Iar diferenta fata de concurenta este cu siguranta data atat de calitatea crescuta a serviciilor, cat si de profesionalismul echipelor de interventie, mereu gata sa satisfaca toate solicitarile si exigentele clientilor.

Cu o echipa tanara, motivata, bine pregatita, flexibila si responsabila, Smart Clean a reusit sa se situeze in topul firmelor de curatenie din Bacau.

Serviciile pe care compania le pune la dispozitia partenerilor sai de afaceri sunt multiple:

- Curatenie dupa constructor - curatarea si degajarea moluzului, curatarea vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi sau alte suprafete, spalarea, decaparea si lustruirea mecanica a pardoselilor cu monodiscul, spalarea mecanizata a pardoselilor dure si indepartarea petelor de var si vopsea, curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor, indepartarea petelor de pe pereti lavabili si stergerea prafului;

- Curatenie generala - indepartarea paianjenilor, stergerea prafului de pe mobilier, igienizarea suprafetelor vitrate, curatarea grilelor de aerisire si a filtrelor de praf;

- Aspirarea, suprafetelor laterale, a stalpilor si a plafoanelor, tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn;

- Decapari pavimente, dure sau elastice - indepartarea depunerilor de pe orice suprafate;

- Sigilari si impregnari pavimente - aplicarea unor sigilanti sau impregnanti pentru protective cu efect de luciu sau antiderapare;

- Cristalizari piatra naturala;

- Spalari de mocheta prin trei metode (umed, uscat sau injective-extractie);

- Indepartarea petelor de pe suprafetele textile, indepartarea urmelor de guma de mestecat;

- Inviorarea culorilor covoarelor si mochetelor, prin utilizarea unor detergenti speciali;

- Igienizari vitrate.

Firma Smart Clean din Bacau este alegerea cea mai potrivita pentru toti cei care isi doresc sa mentina/intretina curatenia intr-un sediu de afaceri, birou ori locuinta.

Fie ca aveti nevoie de curatenie rapida pentru un eveniment special, doriti curatenie zilnica ori doar curatenia saptamanala, de rutina, Smart Clean este partenerul ideal pe care il puteti gasi pe piata de profil.

Compania are angajati bine pregatiti in domeniu, ce stiu sa-si faca treaba bine si rapid, garantandu-va calitatea serviciilor oferite.

Cu Smart Clean economisiti timp si bani, scapand in acelasi timp si de stres, toate serviciile fiind adaptate nevoilor dumneavoastra.

Utilizand doar produse de calitate superioara, ecologice, folosind doar echipamente de ultima generatie, lucrand doar cu oameni bine pregatiti in domeniu, Smart Clean este liderul ce iti ofera toate serviciile de curatenie profesionale de care ai nevoie.

Contact

Companie: Smart Clean
Ţara: Romania
Judeţ: Bacău
Localitate: Bacău
Adresa: Str. Gheorghe Donici, nr. 1
Telefon: 0744.386.403