Smart House – casa visurilor tale

Brasov - 21 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Incepand cu acest an compania Red Dot s-a specializat si in serviciile destinate caselor inteligente. Red Dot este la curent cu tot ceea ce tine de automatizarea si siguranta unei astfel de case. De asemenea se ocupa si de consultanta si proiectare pentru Smart House, numita si cladirea cu IQ. Instalarea de echipamente si punerea acestora in functiune se face la cel mai inalt standard de calitate.

Smart House – casa visurilor tale

Ce este o casa inteligenta ?           

Casa inteligenta este acea casa automatizata, care reprezinta un stil de viata imbunatatit, astfel incat proprietarul dispune de confort si siguranta sporita.

Casa inteligenta sau Smart House poate fi proiectata si construita intr-o maniera personalizata, in functie de gusturile si preferintele clientului.

La baza acestui intreg sistem revolutionar stau dorinta de a simplifica lucrurile, de  a imbunatati confortul, de a eficientiza siguranta si de a implementa solutii prietenoase si practice. Astfel, luminile, climatizarea sau alarmele pot fi setate printr-o simpla apasare de buton.

Conceptul de casa inteligenta a fost implementat inca de acum 30 de ani in tarile moderne, insa pentru Romania este un concept relativ nou. In aceasta casa toate sistemele electrice si electronice formeaza un tot, tot care poate fi coordonat fie  din interiorul locuintei, fie din exterior cu ajutorul unui telefon mobil sau prin internet. S-a ajuns la asemenea performante astfel incat poti raspunde de pe mobil la interfon sau poti stinge chiar si lumina. Nimic mai simplu si mai comod!

Intr-o casa inteligenta se pot controla urmatoarele:  iluminatul, storurile/jaluzelele, temperatura, securitatea, controlul audio-video, automatizarea portilor, irigarea gazonului, acoperirea piscinei si accesul vizitatorilor. Se poate realiza chiar si controlul anumitor echipamente de uz casnic.

Pretul unei astfel de locuinte difera in functie de complexitatea sistemului pe care il alegi. Insa publicul tinta ramane, cel putin momentan, cel cu venituri foarte mari, deoarece costurile implementarii unui astfel de sistem sunt destul de ridicate.

Cu siguranta Smart Hose va deveni casa viitorului!

Despre Red Dot

Red Dot a fost infiintata in anul 2005 in Cluj-Napoca. Domeniul de activitate al firmei este cel al telecomunicatiilor.

Serviciile prestate de catre Red Dot sunt de calitate superioara, compania detinand toate acreditarile necesare unei bune functionari.

Compania Red Dot este mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu, astfel incat poate oferi cele mai bune alternative pentru solicitarile cumparatorilor.

Echipa Red Dot pune pret pe incredere si pe cladirea unei relatii de stima si respect reciproc, impreuna cu clientii sai.

Compania Red Dot ofera toata gama de servicii, incluzand astfel proiectarea, instalarea si intretinerea infrastructurii de telecomunicatii.

 Serviciile oferite de catre Red Dot sunt urmatoarele:

- Automatizari pentru cladirile inteligente;

- Inchirieri de sisteme audio-video;

- Sisteme video;

- Sisteme audio;

- Sisteme de securitate;

- Sisteme cablare structurata;

- Sisteme de retele de comunicatii.

 Date de contact

Denumire firma: S.C. Red Dot. SRL

Adresa firma: str. Calea Baciului, nr. 47. loc. Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod postal: 400230

Telefon firma: (+40)364.409.798

Fax firma: (+40)364.409.799

Adresa e-mail: reddot@reddot.ro

Adresa web: http://www.reddot.ro/

Orar: Luni-Vineri, de la 09:00 la 18:00