Solutie tratare lemn de la Biochem A!

Ploiesti - 23 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Stim cu totii ca lemnul trebuie sa fie protejat impotriva mucegaiurilor, albastrelii lemnului, a insectelor si altor pericole. De aceea, compania Biochem A ofera o solutie tratare lemn de calitate care actioneaza impotriva tuturor riscurilor la care este expus lemnul, fiind un biocid inovativ.

Solutie tratare lemn de la Biochem A!

Sub numele de Zendol B , solutia este cunoscuta pe piata romaneasca, diferentiindu-se de celelalte prin functiile complexe pe care le are. Pentru un efect garantat se recomanda utilizarea acestuia in dozele specificate, fiind in conformitate cu normele actuale. Raportul eficicacitate-cost este unul foarte bun, iar lemnul va fi protejat timp indelungat.

Prin inlaturarea riscului de degradare si deteriorare, substanta va oferi o durata mai mare de viata produselor aplicate. Solutia de tratare lemn dezvoltata de Biochem A este destinata atat clientilor mari, cat si celor medii pentru a creste nivelul calitatii in procesul de productie. Experienta cercetatorilor stiintifici este pusa la dispozitia celor interesati care desfasoara o activitate in domeniul lemnului pentru a furniza solutii patentate si inovative de tratare a lemnului. Pe langa produsele de calitate oferite, specialistii furnizeaza si un suport tehnic adecvat clientilor.

Eficienta unei solutii de tratare lemn!

Produsul Zendol B este unul patentat, fiind potrivit cu majoritatea tipurilor de vopsele pentru lemn. Tratarea lemnului se realizeaza fie prin vid, presiune sau imersie. Solutia produsa de Biochem A are un nivel mic de toxicitate, un miros placut, fiind realizata pe baza de sulf si azot. Datorita faptului ca este activa impotrva unei game largi de daunatori, nu mai trebuie utilizati si alti compusi pentru protectia lemnului. Solutia oferita are un efect indelungat, este rezistenta la intemperii si se impregneaza rapid in produsele din lemn. Substantele active din compozitie apara lemnul si cheresteaua, fiind eficiente atat pentru foioase, cat si pentru rasinoase. Substanta actioneaza eficient asupra produsului chiar daca este expus la umiditate ridicata si intemperii.

Zendol B are o actiune biologica extinsa atat pentru lemnul de tamplarie, cat si pentru cel care se afla in contact direct cu solul sau ramane in padure dupa defrisare. Dozele aplicate sunt mici, dar efectul de protectie este pe timp indelungat. Acesta este singurul produs care are o actiune atat de complexa de protectie asupra lemnului. Solutiile concepute de Biochem A sunt profesionale, adaptate la necesitatile clientilor, dand dovada de flexibilitate de cele mai multe ori. Solutia de tratare a lemnului Zendol B se ambaleaza in bidoane ADR de 20, 30, 50 sau 60 de litri.

Cine ofera solutie tratare lemn?

Biochem A este compania renumita care ofera solutii de protectie impotriva deteriorarii materialelor din lemn. Solutia are o actiune complexa asupra lemnului atat fungicida, cat si insecticida. Compania a creat produse de calitate, eficiente si patentate, fiind acordata o atentie sporita calitatii materialelor obtinute. Avand o experienta indelungata in acest domeniu, Biochem A ofera solutii de varf clientilor si celor interesati de astfel de produse. Pentru mai multe detalii despre aceasta solutie de tratare a lemnului si pentru a comanda acest produs utilizeaza datele de contact ale firmei Biochem A.

 

Datele de contact ale firmei Biochem A

Adresa firmei: Bd. Republicii,Nr. 17B, Ploiesti

Telefon: 0374 909 080

Email: office@biochema.ro