Solutii eficiente in domeniul constructiilor de instalatii asigurate de Sonnek

Sibiu - 5 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Aveti nevoie de solutii moderne, ce utilizeaza aparatura de ultima generatie pentru transport de fluide si realizarea de instalatii diverse? Compania Sonnek Engineering va ofera conditii si produse de cea mai inalta calitate. Serviciile oferite de compania austriaca reprezinta ani multi de lucru in care echipa de ingineri a reusit sa gaseasca solutii optime si avantajoase din punct de vedere al investitiilor necesare pentru transportul fluidelor in diferite situatii, precum si furnizarea de produse proprii utilizate in transportul sau gestionarea dupa un proiect personal a diverselor fluide.

   Compania Sonnek Engineering a fost infiintata in anul 1930 in Austria specializandu-se in tehnica fluidelor. In decursul anilor compania s-a estins, o reprezentanta fiind deschisa si in Romania. In prezent, Sonnek Engineering activeaza in domeniul constructiilor de instalatii prin intermediul unor echipei specializate de ingineri. Firma ofera printre altele si solutii complete incluzand sisteme de control automatizat, montare, documentare si punere in functiune, indiferent de locatie sau conditii extrene. Personalul experimentat poate face fata cu brio oricarei solicitari indiferent de complexitate sau cerinte impuse.

   In Romania, sediul Sonnek Engineering se afla in Sibiu, unde compania ofera produse proprii ce includ: pompe dozatoare , pompe volumetrice, centrifuge, autoamorsante, pompe de put submersibile, submersibile cu tocator, electropompe submersibile, pompa cu piston oscilant, sau pompe verticale. Mai mult, printre serviciile oferite in Sibiu, amintim constructii metalice diverse, sisteme de masurare debit, proiectare de sisteme vitanjare, sisteme pentru instalatii apa murdara, efectuarea de instalatii apa curata in tunele, sau service autorizate pentru pompe de diverse modele.

   Toate solutiile tehnice mentionate cuprind atat produse cu renume international, cu care Sonnek Engineering are o relatie contractuala solida, cat si produse din programul propriu de dezvoltare. Astfel se pun la dispozitie cele mai noi tehnologii ce pot fi folosite in tehnica si transportul fluidelor. Aceste solutii si proiectele dezvoltate se pot aplica in diverse domenii de activitate fie ca ne referim la cel industrial, de constructii, public, agroalimentar sau comercial.

   Domeniile principale de activitate ale companiei Sonnek se impart in tehnici de pompare, service pentru pompe, constructiid e instalatii si contorizare de fluide. Mai mult, datorita inrudirii cu  SONNEK Metall- und Anlagenbau GmbH, cu sediul in Ternitz – Austria, este posibila si rezolvarea unor sarcini complexe prin construirea de instalatii complet echipate si finalizate cuprinzand: instalatie si montaj de conducte, armaturi, containere speciale si metalice sau tehnologii pentru control automatizat.

   Sonnek Engineering executa si operatii de intretinere sau reparatii pentru sisteme si instalatii existente oferind garantia unor lucrari ireprosabile. In afara serviciilor mai sus mentionate, compania ofera si asistenta tehnica si ajutor profesionist pentru toti cei interesati. Astfel se ofera cele mai potrivite informatii tehnice pentru solutionarea problemelor legata de tehnica si transportul fluidelor precum si pentru problemele legate de realizarea unor instalatii complexe. Pentru a solicita ajutorul sau serviciile Sonnek va trebui sa contactati un reprezentant al firmei. Date privind tarifele practicate, modul de livrare al produselor si asa mai deprate pot fi obtinute fie prin contact telefonic, fie accesand platforma online pusa la dispozitia dumneavoastra de personalul Sonnek.

   Date de contact:

SONNEK ENGINEERING SRL - Faurului 9 - 550188 Sibiu 

Email office.ro@sonnek.com 

Tel. +40 369 429900

Fax. +40 369 429901