Tablouri luminoase: arta intr-o lumina spectaculoasa!

Brasov - 4 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Arta intr-o noua lumina, o lumina menita sa sublinieze sensibilitatea si perceptia dincolo de imagine, dincolo de emotie...totul intr-o estetica aparte. Arta exista, traieste si inspira nu doar in muzee sau palate ci in locuri neasteptate, comune tuturor, accesibile tuturor.

Tablouri luminoase: arta intr-o lumina spectaculoasa!

Pasionatii de frumos se declara fascinati de tablourile care au capacitatea de a transmite mai mult decat forme, culori sau expresii. Tablourile isi pot depasi conditia (valoarea) si pot da nastere unor sentimente neasteptate. Pentru asta, arta trebuie ¨pusa¨ intr-o lumina nou, o lumina capabila sa capteze esenta in forma cea mai pura.

Un tablou valoros trebuie sa-si spuna ¨povestea¨  continuu, indiferent de momentul zilei sau de unghiul din care este admirat. Un astfel de tablou nu merita eclipsat nici macar de intunericul noptii. Pentru ca un tablou sa-si primeasca aprecierea, el trebuie iluminat. Si nu, nu este vorba de felinare sau spoturi reci, ci de o lumina fireasca, integrata in atmosfera tabloului. Iluminat perfect, un tablou are sansa sa-si depaseasca conditia si sa exprime adevarata arta a frumosului.

Tablourile luminoase sunt o inovatie in domeniul artei, ele avand puterea de a mentie ¨vie¨ expresia tabloului, fie si pe timp de noapte, atunci cand umbrele intunericului pot sa stirbeasca din farmecul desenului propriu-zis.

Daca te incanta aceasta noua forma de arta, afla ca ai posibilitatea sa-ti comanzi un tablou luminos de pe www.tablouriluminoase.ro, magazinul online dedicat picturilor vibrante, elegante si expresive..puse intr-o lumina diafana.

Bine ai venit in lumea culorilor si a luminii !

Tablouri luminoase-Un cadou memorabil, o marturie a bunului gust. Tablouriluminoase.ro, o sursa de inspiratie pentru o arta noua!

TablouriLuminoase.ro aduce frumosul in viata ta prin intermediul unor colectii impresionante de tablouri luminoase, tablouri pe panza, plexiglas si tablouri pictate. TablouriLuminoase.ro nu este un simplu furnizor de arta, ci este sursa ta de inspiratie ori de cate ori doresti sa creezi o emotie unica, memorabila.

Tablourile disponibile pe site-ul nostru sunt create pe baza celor mai noi tehnici in domeniu, imaginile fiind de inalta rezolutie si cu o luminozitate aparte. ¨Magia¨ din spatele acestor tablouri este posibila gratie unui lac special, luminos- lac ce transforma un desen de sine statator, intr-unul viu, plin de expresie si nu in ultimul rand, luminos pe timp de noapte.

Tablouri plexiglas luminoase

Prin definitie, plexiglasul este un material gratios si extrem de rezistent.  Avand un aspect indentic cu cel al sticlei naturale, plexiglasul poate transofrma orice tablou intr-unul de-a dreptu’ spectaculos (mai ales daca este iluminat). TablouriLuminoase.ro iti propune o gama completa de tablouri plexiglas luminoase in stiluri diferite, de la tablouri luminoase cu animale si flori, pana la tablouri luminoase cu peisaje, orase si Univers.

Tablouri panza luminoase

TablouriLuminoase.ro iti pune la dispozitie tablouri luminoase pe panza (canvas) de o estetica impresionanta. Lacul utilizat asigura nu doar iluminarea pe timp de noapte a tablourilor, ci si o protectie suplimentara la zgarieturi. Datorita compozitiei, tablourile luminoase pe panza pot fi curatate simplu cu ajutorul unei carpe umede. Imaginile sunt de inalta rezolutie iar culorile sunt pur si simplu vibrante. Pe scurt, un rasfat chiar si pentru cei mai mari critici de arta.

Tablouri pictate

Daca iti doresti o piesa valoroasa care sa armonizeze decorul locuintei tale, TablouriLuminoase.ro are o oferta tentanta: tablouri picate luminoase. Tablourile picate luminoase au la baza materiale de o calitate ireprosabila, ceea ce sporeste estetica si nivelul de emotie.

Pentru a lumina noaptea, tablourile trebuie expuse la lumina naturala sau la cea artificiala. O singura incarcare poate sa lumineze apoi in intuneric chiar si 14 ore!

Tablourile nu contin fosfor, deci, nu sunt toxice.

Creaza-ti propriul tablou luminos, din poza preferata!

Ai in calculator o poza care merita sa fie admirata la adevarata valoare? TablouriLuminoase.ro o transforma intr-o opera de arta..luminoasa! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne trimiti poza. Noi o vom proiecta la rezolutia dorita si in plus, ii vom aplica lacul magic! Tabloul se livreaza (oriunde in tara) la 3 zile de la plasarea comenzii.

Despre noi-Inovatie, viziune si talent!

Ideea de tablouri luminoase apartine unui tanar artist roman care a vazut din arta un domeniu inca neexploatat la maximum. Dupa 7 ani petrecuti in Austria (timp in care a creat si vandut peste 2000 de tablouri in toata lumea!), acesta s-a intors in Romania mai inspirat si motivat ca niciodata. Astfel, a creat un lac luminos, ideal pentru aplicatii diverse, in special pentru tablouri.

Prima aplicatie a fost pe tablourile luminoase pe panza, dupa care a urmat printarea pe sticla si plexiglas. Astazi, gratie magazinului online www.tablouriluminoase.ro, noua arta este disponibila tuturor celor care doresc un plus de originalitate in amenajararea locuintelor .

Tablourile nostre sunt piese unice, in decoruri de 5 stele.

SC. Charming Glass SRL

Brasov, Romania

Telefon: 0757.234.858

WEB: www.tablouriluminoase.ro