Tamplarie PVC Bacau – tot ce e mai bun pentru locuinta ta!

BUCURESTI - 2 martie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Visezi la o locuinta frumoasa, la o casa pe care s-o transformi in acasa? Poti sa-ti materializezi visul cu ceva finantare si lucruri de calitate.

Tamplarie PVC Bacau – tot ce e mai bun pentru locuinta ta!

In momentul in care incepe zidirea, trebuie sa ai deja achizitionata tamplaria. Intr-adevar, cea pe care o aveau bunicii era frumoasa, dar prezenta multe dezavantaje. Intrucat vremurile si vremea s-au schimbat, trebuie sa ne adaptam. Indicat este sa alegi tamplarie PVC Bacau, pe care ti-o furnizeaza firma Smart Windows.

Avantaje utilizare tamplarie PVC

Tamplaria PVC este recomandata nu doar pentru locuinte, ci si pentru cladiri de birouri, unitati de invatamant, spitale, institutii de stat sau private etc. Datorita numeroaselor avantaje pe care le are, comercializarea ei se face intr-un flux continuu. Iata care sunt acestea:

- este foarte usor de intretinut si nu necesita vopsire;

- are o durabilitate destul de mare. Intrucat e fabricata din materiale rezistente, face fata cu succes intemperiilor (ploaie, ninsoare, vant, furtuna). Mai mult, nu se deformeaza si nici nu se decoloreaza ca urmare a expunerii indelungate la conditii umede ori la razele solare;

- reduce considerabil pierderile de energie. Spre deosebire de tamplaria clasica, cea PVC pastreaza caldura interioara mult mai mult timp;

- diminueaza vizibil zgomotul. Datorita acestui avantaj, tamplaria PVC e folosita mai ales de persoanele care locuiesc in apropiere de gari, autogari, aeroporturi sau care au apartamente cu vedere spre boulevard (acolo, traficul este foarte intens). Important de stiut este si faptul ca se poate realiza izolare fonica pentru diferite medii cu acest timp de tamplarie;

- mareste gradul de siguranta al locuintei. Daca stai mai ales la parter, ai nevoie de ceva in plus pentru ca hotii sa nu-ti patrunda in casa / apartament. Pentru aceasta este recomandata o tamplarie PVC Bacau, intrucat si tocul usii / fereastra, si cerceveaua au consolidare din metal, deci va esua cu siguranta tentativa cuiva de a le taia sau indoi. Iar ca sa fii si mai prevazator, poti sa iei si un sistem de blocare cu cheie.

Oferta diversa de tamplarie PVC Bacau

Cand iti construiesti o locuinta sau o cumperi si vrei sa o renovezi, ferestrele si usile sunt o parte esentiala a proiectului. Mobila o poti schimba de cate ori vrei, fara sa faci mizerie. In schimb, pentru a monta alte tocuri la usi, spre exemplu, trebuie sa suporti si zgomot, si praf, si sa faci la final si o curatenie generala. Ideal este sa cumperi de la inceput ceva de calitate, cum este tamplarie PVC Bacau.

Datorita experientei de 10 ani in producerea si montarea ferestrelor si usilor din PVC si nu numai, ai siguranta ca atat obiectul in sine, cat si manopera au fost facute ca la carte de catre angajatii firmei Smart Windows. Cei peste 300 de salariati isi desfasoara activitatea in fabrica din Bacau si furnizeaza materiale atat pentru clienti din tara, cat si din partea estica a continentului, compania fiind lider zonal in domeniul productiei de tamplarie termoizolanta din PVC, REHAU.

Alege ce este mai bun pentru locuinta ta! Ai nevoie de un lucru de calitate, facut din materiale bune, la standarde ridicate. Pentru tamplarie PVC Bacau ia legatura cu angajatii Smart Windows, sunand la numarul de telefon 0749.065.357. Daca locuiesti chiar in orasul Bacau, mergi la sediul firmei, de pe strada Mioritei nr. 10.