Tattoo Bucuresti

BUCURESTI - 6 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Funky Tattoo Bucuresti este un salon experimentat in arta tatuajelor si a body piercing-ului, care ofera servicii la nivele ridicate de calitate fiecarei persoana care apeleaza a ajutorul sau.

tattoo Bucuresti

tattoo Bucuresti

Despre Funky Tattoo Bucuresti

Suntem mandri sa putem spune ca activitatea pe care o desfasuram se afla in acord cu cele mai inalte standarde, precum si cu normele sanitare stabilite prin lege. Toata aparatura pe care o utilizam este de ultima ora, iar tusurile intrebuintate sunt testate dermatologic, non-alergice si non-toxice pentru organism. De asemenea, acele utilizate sunt de unica folosinta, sterile, sigilate in mod individual si desfacute chiar in fata voastra.

Funky Tattoo Bucuresti- alegerea perfecta pe care o poti face!

Salonul nostru reprezinta dedicare si creativitate in arta tatuajelor. Cu o experienta indelungata in domeniu, dorinta noastra este de a trece peste modelele de tatuaje monotone realizate pana acum si de a schimba ideologii. Daca intentionati sa va tatuati, nu ezitati sa ne alegeti ca si furnizor al acestor servicii. Va promitem ca nu veti regreta!

Salon tattoo Bucuresti!

Realizarea unui tatuaj, dupa cum bine stiti, consta in introducerea unor pigmenti in stratul de piele fara ca regenerarea sa fie posibila astfel incat acestia sa ramana sub piele, definitiv. Aceasta operatiune este realizata prin folosirea unuia sau mai multor ace de tatuat sudate cu o bara. Daca iti doresti un tatuaj, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa consulti mai multe saloane de specialitate pentru a te decide asupra aceluia care se ridica la cerintele si asteptarile tale. Artistii profesionisti ai salonului Funky Tattoo Bucuresti te vor ajuta sa iti clarifici procesul de tatuare si riscurile pe care acesta le implica.

Masuri pentru realizarea unui tatuaj perfect!

Pentru ca un tatuaj sa fie realizat intocmai dupa un desen este nevoie ca persoana care il realizeaza sa fie una experimentata si priceputa si ne putem mandri cu faptul ca in cadrul salonului nostru, exista doar astfel de specialisti capabili. Inainte de inceperea propriu-zisa a operatiunii de tatuare, este necesara indepartarea cu o lama a firelor de par din zona respectiva. De asemenea, pentru a se evita infectarea recentului tatuaj si zona inconjuratoare, este necesara dezinfectarea lor cu solutii speciale.

Alege Funky Tattoo pentru tatuaje deosebite!

Dupa cum este si normal, fiecare artist are propria tehnica de lucru, unii tatuand in linii adanci, iar altii prefera trasarea la limita imungerii acului. Profesionistii care activeaza in cadrul salonului nostru va vor oferi o experienta cat mai putin dureroasa, indiferent de dimensiunea tatuajului si de zona in care acesta este efectuat. Dupa ce tatuajul este finalizat, curatarea si dezinfectarea zonei sunt operatiuni care se repeta. Bineinteles, informatii despre modul de ingrijire a tatuajului si despre modul in care sa il pastrezi cat mai bine, ii vor fi oferite de catre expertii nostri.

Asadar, nu uita! Daca iti doresti un tatuaj de efect, un tatuaj care sa fie original si care sa atraga privirea tuturor (in cazul in care este la vedere), nu ezita sa apelezi la maiestria si priceperea echipei de specialisti a salonului Funky Tattoo Bucuresti. Te asiguram ca nu vei regreta!

Despre Zoom-Biz

Tattoo Bucuresti! Daca iti doresti sa te tatuezi la un salon experimentat si profesionist, alege Funky Tattoo din capitala si te asiguram ca vei fi multumit!