Tencuiala decorativa Emex cu durata de 10 ani garantat

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Tencuiala decorativa este ultimul strat de finisaj aplicat pe fatada unei case, iar rolul acesteia este atat estetic, cat si de protectie impotriva factorilor de mediu. Tencuielile decorative pentru exterior pot fi aplicate peste sistemele termoizolante, sau peste tencuiala obisnuita, acestea fiind perfect adaptate pentru orice suprafata-suport. Asadar, in cazul in care doriti sa aduceti o schimbare locuintei dumneavoastra, reconditionarea fatadei poate fi un prim pas excelent.

Tencuiala decorativa Emex cu durata de 10 ani garantat

Romtehnochim va intampina cu o gama completa de Tencuieli Decorative "Emex", a caror durata de viata este de minim 10 ani, aceasta gama fiind destinata atat aplicatiilor casnice, cat si celor industriale, in functie de proprietatile fiecarui tip de tencuiala. Tencuielile decorative „Emex” sunt produse de calitate superioara, testate si agrementate in cadrul unor laboratoare specializate, acreditate. Pentru obtinerea acestor produse profesionale se utilizeaza materii prime importate din Comunitatea Europeana, cu respectarea tuturor standardelor de calitate si protectie a mediului.

Romtehnochim va propune 8 tipuri de tencuiala decorativa si trei variante de grund pentru tencuieli, dintre care puteti alege in functie de necesitatile si preferintele dumenavoastra. Pentru a intelege ce inseamna calitatea produselor "Emex", iata prezentarea pe scurt a patru dintre tipurile de tencuiala decorativa.

Tencuiala Decorativa „Emex Quartz Dekor” este un produs profesional realizat pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cuart si garnule de marmura de diverse marimi. Aceasta tencuiala are o aderenta excelenta la suport, aspectul final al acesteia fiind cel de scoarta de copac. Permite tencuielii peretilor sa respire, intrucat este permeabila la aer, dar impermeabila la apa si inhiba dezvoltarea mucegaiului si a fungilor, datorita biocizilor ecologi din compozitie. Este disponibila in orice nunata conform cartelei NCS, dar poate fi colorata si cu ajutorul pastelor de nuantare.

Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex” este destinata finisarii decorative cu aspect striat, mat. In compozitia acesteia s-au folosit rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura. Datorita formulei imbunatatite, aceasta tencuiala are o rezistenta crescuta si ofera atat protectie impotriva murdariei, cat si capacitate de autocuratare. De asemenea, produsul rezista la radiatiile UV, zgariere, umiditate ridicata si alti factori de mediu, cat si la mucegaiuri si fungi.

Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu “Emex” are o compozitie similara produselor prezentate anterior, diferenta fiind la rasina, ce are o mare capacitate de rezistenta la infiltratiile de apa din sol, iar granulele de marmura sunt divers colorate, permitand combinatii infinite de culori. Astfel, acest produs poate fi utilizat la o gama variata de aplicatii, atat in interior, cat si la exterior. Este recomandata pentru decorarea soclurilor, insa reprezinta solutia profesionala ideala si pentru finisarea arcadelor, coloanelor sau altor elemente similare de interior.  Rezista foarte bine la contactul cu apa, la radiatiile UV, uzura, socuri si factori de mediu.

Tencuiala Decorativa Impermeabila “Emex Aqua Protect” face parte din noua generatie de tencuieli si se distinge de celelalte produse prin calitatea de a respinge apa si murdaria. Finisajul realizat cu aceasta tencuiala are un aspect final structurat, zgariat si poate fi realizat in orice nuanta disponibila in cartela de culori. La fel ca si celelalte tipuri de tencuiala decorativa, prezinta o rezistenta mare la zgariere, intemperii, mucegaiuri, permitand in acelasi timp peretelui sa respire.

Prin urmare, toate tencuielile decorative "Emex" sunt realizate pentru a rezista actiunilor externe si umezelii ridicate, fara sa blocheze respiratia peretelui, inhiband in acesi timp aparitia mucegaiurilor.  Romtehnochim va garanteaza o durata de viata a acestor tencuieli decorative de 10 ani, timp in care locuinta dumneavoastra va fi protejata si va avea un aspect estetic placut.

Pentru a descoperi si restul produselor, vizitati site-ul oficial al companiei, sau contactati echipa Romtehnochim folosind datele de contact de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.