Tetine anticolici, sprijin in prevenirea colicilor, regurgitarii si flatulentei

BUCURESTI - 14 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Perioada colicilor este una dintre cele mai dificile etape din viata bebelusului tau, dar si a ta ca parinte. Nici nu te-ai acomodat bine cu prezenta noului membru al familiei, ca incepe un adevarat calvar. Colicile reprezinta dureri abdominale cu caracter spasmodic, insotite de nelinistea si agitatia copilului, ce apar in jurul varstei de doua saptamani, tinand pana la 4 luni.

Tetine anticolici, sprijin in prevenirea colicilor, regurgitarii si flatulentei

Avand legatura directa cu sistemul digestiv al celui mic si modul in care este alimentat (daca vorbim de alimentatie artificiala si nu de alimentatie la san), de un real folos in prevenirea colicilor iti sunt tetinele anticolici.

Caracteristici tetine anticolici

Pentru a preveni colicile, este foarte important ca alimentarea bebelusului cu biberonul sa se faca intr-un mod corect, astfel incat acesta sa nu ingereze aer in timpul mesei. In acest scop au fost create tetine anticolici, care permit un control simplu si eficient al fluxului de lichide: lapte, ceai, apa. Sunt prevazute cu un sistem triplu de valve - AirFlow, al caror rol este de a impiedica crearea vidului in biberon, jetul de lapte fiind mai usor de controlat de catre bebelusi. Diversele tipuri de tetine anticolici reduc considerabil durerile cauzate de aparitia colicilor, prevenind regurgitarea si flatulenta, prin asigurarea unui proces de alimentatie corect.

Oferta tetine anticolici pe desagafermecata.ro

Daca va aflati in cautare de tetine anticolici, studiati oferta de produse a magazinului online Desaga Fermecata. Astfel veti face cumparaturi din confortul propriei locuinte, fara a pierde timp pretios prin magazine sau farmacii. In plus, puteti studia cu atentie detaliile fiecarui tip de tetine anticolici, alegand ceea ce vi se pare mai potrivit.

Desaga Fermecata va pune la dispozitie mai multe modele de tetine anticolici, la seturi de cate doua bucati, precum si kit-uri complete formate din biberon si tetine:

- set 2 tetine Gentlefeed, confectionate din silicon si prevazute cu valva anticolici

- set 2 tetine anticolici cu flux mediu, Closer to Nature, ce fac mai usoara trecerea de la hranirea la san la hranirea la biberon (recomandate de la varsta de 3 luni +). Create impreuna cu experti in alaptare, tetinele Closer to Nature sunt dotate cu valva anticolici super-sensibila si cu denivelari circulare pe partea interioara, un sistem revolutionar care mimeaza miscarea naturala si forma sanului mamei in timpul hranirii, fara a permite patrunderea aerului in burtica bebelusului. Sunt compatibile numai cu biberoanele din aceeasi gama

- set 2 tetine anticolici cu flux rapid, Closer to Nature, recomandate de la varsta de 6 luni +.

- set 2 tetine anticolici Canpol, cu forma de cireasa, realizate din silicon, transparente si rezistente la razele directe ale soarelui, potrivite tuturor biberoanelor standard. Au curgere lenta si sunt recomandate de la nastere

- set 2 tetine ortodontice Canpol, anticolici, recomandate de la varsta de 6 luni

- set 2 tetine ortodontice Canpol, anticolici, cu orificiu in cruce ce permite trecerea lichidelor mai groase (supe pasate, lapte cu biscuiti, gris cu lapte)

- set 2 tetine anticolici Vital Baby, create si fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta ,conform reglementarilor BS EN 14350. Nu contin BPA, latex sau PVC

De pe desagafermecata.ro puteti cumpara tetine anticolici la un raport optim calitate – pret, avand posibilitatea de a returna produselor comandate daca veti considera ca acestea nu se potrivesc descrierii de pe site sau prezinta defecte reale.