Tody Professional iti ofera incaltaminte de protectie

BUCURESTI - 7 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Exista o multitudine de domenii de activitate care pot dauna sanatatii umane, insa trebuie practicate. O multitudine dintre activitatile practicate in domeniul industriei necesita utilizarea unor substante daunatoare pentru organismul uman, motiv pentru care angajatorii trebuie sa asigure protectie maxima. In acest scop sunt utilizate costumele de protectie, special create pentru a te proteja de fiecare substanta in parte. In cazul in care ai nevoie de incaltaminte de protectie pentru domeniul in care lucrezi, firma Tody Professional iti pune la dispozitie o multitudine de posibilitati!

Tody Professional iti ofera incaltaminte de protectie

Incaltamintea de protectie este extrem de importanta in momentul in care lucrezi intr-un domeniu cu expunere la substante primejdioase, deoarece, in cazul unor scurgeri sau in cazul fisurarii unui recipient, substantele vor ajunge in primul rand pe podea si,mai apoi, la picioarele tale. Incaltamintea Tody Professional este special conceputa pentru a oferi protectie impotriva petrolierelor si a substantelor acide. Incaltamintea de protectie poate fi confectionata din diferite materiale: piele naturala de bovina, piele box, microfibra Lorica si multe altele, avand o suprafata moale si flexibila, pentru a-ti asigura confortul. In plus, unele modele d eincaltaminte, cum ar fi bocancii, pot fi dotate cu placa antiperforatie la nivelul talpii sau cu bombeu metalic de securitate, pentru un plus de protectie. In plus, o parte dintre modele sunt adaptate mediilor friguroase, fiind captusite cu blana. Incaltamintea de protectie este special confectionata pentru a nu permite accesul substantelor daunatoare prin material inspre picioarele utilizatorului, dar nici transferul de microbi sau alte substante in mediul de munca.

In ce cazuri poti utiliza incaltamintea de protectie Tody Professional?

Incaltamintea de protectie Tody Professional are o gama vasta de utilizari datorata gamei vaste de modele disponibile. Poti utiliza incaltamintea de protectie chiar si pentru acasa, in cazul in care ai nevoie de papuci de casa rezistenti, care sa te protejeze contra suprafetelor reci si alunecoase. Papucii de casa nu sunt insa singurul model destinat uzului personal ; poti achizitiona incaltaminte de protectie contra noroiului sau a apelor pentru uzul in exterior, sau poti alege incaltaminte creata special pentru a facilita anumite activitati, cum ar fi urcatul pe munte. Pe langa aceste utilizari mentionam, desigur, si folosirea incaltamintei de protectie in domenii de activitate cu expunere la substante periculoase, cum ar fi acizii.

Ce modele de incaltaminte de protectie iti pune la dispozitie Tody Professional?

Tody Professional iti ofera o gama vasta de produse, fiecare special adaptat mediului de lucru in care urmeaza a fi utilizat. Astfel, vei avea posibilitatea de a alege modelul ideal dintre urmatoarele:

- Sandale – iti sunt puse la dispozitie diverse modele, in functie de aspect ; poti alege culoarea preferata sau modelul care ti se pare cel mai confortabil

- Pantofi – pantofii de protectie sunt speciali creati pentru a fi utilizati in spatiul de munca, insa designul lor permite purtarea acestora si in alte ocazii. Mai mult decat atat, ai ocazia de a achizitiona si varianta office, ideali in cazul in care trebuie sa ajungi rapid de la o sedinta in spatiul de lucru.

- Bocanci – disponibili in diverse modele, ideali atat pentru utilizarea in medii periculoase, cat si pentru activitatile din week-end

- Bocanci militari

   Alege incaltaminte de protectie oferita de Tody Professional! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.todypro.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/tody-professional-iti-ofera-incaltaminte-de-protectie