Trepte metalice de buna calitate, de la Dovexim

Oradea - 3 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie

Scarile cu trepte metalice sunt varianta cea mai convenabila cand nu aveti suficient spatiu la dispozitie pentru a turna trepte din beton sau cand trebuie sa profitati inclusiv de spatiul de sub ele. Datorita faptului ca sunt foarte rezistente si se monteaza rapid, ele reprezinta cea mai buna solutie aproape pentru oricine. Daca vreti sa cumparati asa ceva pentru pivnita, crama ori pentru firma pe care o detineti, luati legatura cu reprezentantii de la firma Dovexim.

Trepte metalice de buna calitate, de la Dovexim

Oferta trepte metalice

Produsele din oferta acestei firme se adreseaza atat utilizatorilor casnici, cat si celor industriali. In functie de model si dimensiuni, ele pot fi montate intr-o locuinta, intr-o fabrica, un atelier, service auto etc. De ce sa achizitionati asa ceva? Intrucat ofera siguranta la utilizare, se monteaza si se demonteaza usor, iar durata de punere in functiune a lor e mult mai mica decat a celor turnate din beton. In plus, sunt si mai ieftine. Daca la o anumita perioada, firma dumneavoastra trebuie sa-si mute sediul, in functie de proiectele contractate, este inutil sa investiti bani in amenajari interioare / exterioare prin turnarea de scari din beton. Cel mai bine este sa luati legatura cu firma Dovexim si sa comandati trepte metalice. Nu doar ca sunt mai practice, dar sunt si foarte usor de transportat.

In functie de spatiul in care urmeaza sa fie puse, angajatii Dovexim va vor recomanda cele mai potrivite trepte metalice, in oferta regasindu-se: trepte zincate termic sau electrolitic, cu sau fara antiderapant, confectionate din gratare SP si P si electroforjate.

Trepte metalice de toate felurile

Daca vreti sa montati trepte metalice in afara locuintei sau intr-un loc cu umiditate ridicata, Dovexim vi le recomanda pe cele cu strat antiderapant. Datorita protectiei suplimentare, nu vor reprezenta nici un pericol cand vor fi utilizate. Locuri ideale: pivnite, beciuri, crame, spalatorii auto etc. Treptele zincate sunt recomandate intrucat au o protectie suplimentara si nu sunt afectate de coroziune. In plus, dintre toate au cea mai mare durata de utilizare, rezista la vibratii si sunt mai ecologice (nu se foloseste vopsea pentru ele). Mai mult, daca e sa faceti o comparatie intre trepte metalice zincate si cele vopsite, veti observa ca:

- primele sunt mai ieftine, costurile zincarii fiind vizibil mai mici decat ale vopsirii;

- zincarea termica nu dureaza mai mult de cateva ore. In schimb, vopsirea necesita si 2 zile, in functie de timpii dee uscare;

- nu este necesara mentenanta pentru stratul protector de zinc. Vopseaua insa trebuie aplicata o data la cateva luni, in functie de cat de des se utilizeaza treptele;

- zincul nu este inflamabil. Asadar, in caz de incendiu, nu trebuie sa va faceti griji ca nu puteti evacua cladirea. Vopsea, insa, ia foc imediat.

Luati legatura cu firma Dovexim pentru achizitionarea de trepte metalice. In functie de mediul in care le veti monta si de gradul de utilizare, specialistii companiei mentionate va vor recomanda produsul care se pliaza cel mai bine pe necesitatile si conditiile dumneavoastra. Mai multe informatii obtineti sunand la numerele de telefon 0259.417.034 si 0722.365.102. Daca locuiti in Oradea, mergeti la sediul Dovexim, aflat pe str. Calea Clujului 202/A.