Unde gasesti cablu FTP? Descopera ofertele Castel Distribution!

Popesti Leordeni - 3 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Daca sunteti in cautarea de cablu FTP de inalta calitate, fibra optica sau alte produse utilizate in retelistica, Castel Distribution vine in ajutorul dumenavoastra cu cele mai bune oferte. Castel Distribution este o firma de unde puteti comanda acumulatori stationari, cablu incendiu sau alarma de incendiu, benzi izolatoare, fibre optice, baterii, prize UTP, dar si cablu FTP.

Unde gasesti cablu FTP? Descopera ofertele Castel Distribution!

Acestea sunt comercializate la cele mai competitive preturi si nu mai sunteti nevoiti sa alergati din magazin in magazin pentru a gasi ceea ce cautati. Acum puteti comanda simplu si rapid produsul dorit online, comanda fiind livrata la destinatia mentionata, in cel mai scurt timp. acest tip de cablu este utilizat pentru sistemele de supraveghere video, in telefonie, retele de calculatoare si multe altele. Calitatea este importanta, intrucat acestea pot afecta conexiunea daca se deterioreaza prea repede sau prezinta alte defecte.

De fapt, toata lumea a vazut cel putin odata acest tip de cablu FTP. Acesta este un cablu UTP, in care conductorii sunt protejati de o folie exterioara de ecranare. Aceasta folie mai are si rolul de conductor de impamantare. Cablul FTP este disponibil ca atare sau cu sufa, un mic dispozitiv metalic ce are rolul de a sutine mecanic cablul. De obicei, acest tip de cablu este ideal pentru distantele intinse, rolele comercializate fiind de 305 m sau 500 m.

Caracterisitici generale despre cablu FTP

Dupa cum am mai spus, acest cablu FTP se foloseste in retelele de calculatoare, dar nu numai si este disponiil in mai multe dimensiuni. Acesta faciliteaza viteza internetului , este rezistent si este folosit de catre toate marile companii din acest domeniu. Cablurile pe care vi le ofera Castel Distribution sunt de calitate superioara, avand in vedere ca rezista la temperaturi extreme de -20 grade Celsius pana la 60 grade Celsius. Cu ajutorul acestora, semnalul poate fi transmis pe o distanta de 100 de m.

Sunt foarte usor de folosit si menevrat, rezultatele fiind extrem de satisfacatoare. In plus, din punctul de vedere al costurilor, acestea reprezinta o investitie foarte mica, deoarece preturile sunt accesibile. Prescurtarea de FTP a cablului provine de la Foiled Twisted Pair, care in limba romana inseamna “Cablu cu perechi rasucite in folie”. Mai exista si alte tipuri de cablu, precum cablu SUTP, STP sau SFTP, acestea fiind destul de similare cu modelul prezentat in acest articol. Insa, pentru mai multe detalii tehnice, reprezentantii firmei Castel Distribution va asteapta oricand.

Cablu FTP la preturi competitive, numai la Castel Distribution!

Daca aveti nevoie de produse calitative din domeniul telecomunicatiilor si nu numai, Castel Distribution este un partener de incredere. Acesta va poate furniza cablu FTP , dar si multe alte produse online, fara sa mai fiti nevoiti sa pierdeti timp prin magazine. Pretul cablului este foarte avantajos, iar calitatea acestuia este indiscutabila. Specialistii de aici va ofera sfaturi si recoamndari despre orice produs, asa ca nu ezitati sa-i contactati!