Valmy shop – locul ideal unde gasesti cadouri pentru copii!

BUCURESTI - 29 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Ai un copil sau un nepot caruia trebuie sa-i faci un cadou si nu stii incotro sa te indrepti, sa fie de calitate si la preturi acceptabile pentru bugetul de care dispui? Trebuie sa mergi la o zi de nastere si nu stii ce cadou sa iei? Ai colindat prin oras si nu ai gasit nimic interesant? Nu-i asa ca ti-ar place sa stai acasa sau la birou confortabil pe un scaun in fata calculatorului, sa pui produsele preferate intr-un cos de cumparaturi virtual si sa platesti in momentul in care-ti vin produsele prin curier la usa? Atunci iti recomand sa intri in magazinul online www.valmyshop.ro, infiintat in anul 2000, cu sediul in Bucuresti.

Valmy shop – locul ideal unde gasesti cadouri pentru copii!

O gama diversificata de cadouri pentru copii!

In magazin gasesti, alaturi de cadouri pentru copii, cadouri pentru femei, pentru barbati, cadouri speciale pentru sarbatori, ceasuri, obiecte decorative pentru casa, tricouri funny si altele. Ce bucurosi vor fi cei mici cand vor vedea cadoul frumos ambalat si nu vor mai putea de nerabdare sa-l ia din mana curierului si sa-l desfaca. Odata intrat pe site, trebuie sa stii ca stocurile sunt diferite fata de ceea ce este in depozit, de aceea, pentru ca sa fii sigur ca vei avea  produsul dorit la timp, trebuie sa faci comanda cu 14 zile inainte de marele eveniment.

Aici, in magazin, gasesti alaturi de brelocuri, jocuri logice populare in intreaga tara, Domino, Monopoly, Scrabble, Twister, elicoptere cu telecomanda, jucarii diverse pentru zile toride de vara – tunuri cu apa din burete. Alaturi de acestea, gasesti si o gama diversa de  triciclete, leagane pentru copii, masinute, cuburi Rubik, figurine la moda Star Wars, jucarii de plus pentru copii mai mici, seturi pentru constructii.

Cumpara cu incredere de la Valmy shop!

Odata ales produsul dorit, acesta se expediaza imediat prin curier GLS in orice localitate din tara si are garantie de retur in 14 zile de la primirea produsului, fara plata unor penalitati si fara a invoca un motiv.  Produsele se livreaza de luni pana vineri, iar comandand direct pe site aveti certitudinea ca aceste comenzi se prelucreaza mai repede decat telefonic, evitand astfel riscul unei erori de denumire a produsului.  Exista mai multe variante de plata securizata cu cardul, prin transfer bancar sau plata ramburs. Daca te-ai decis sa cumperi cadouri pentru copii de la www.valmyshop.ro, trebuie sa stii ca vei avea parte de o colaborare avantajoasa bazata pe sinceritate si corectitudine din partea firmei. Accesand pagina magazinului www.walmyshop.ro vei putea sa vizualizezi oferta completa de produse, si detalii legate de fiecare produs in parte, astfel incat sa fii sigur ca vei face alegerea perfecta.

Cum ne gasesti?

Firma Valmy Shop se afla in Bucuresti, pe Strada Limanului, nr. 58, sector 1

Ne poti contacta pentru comenzi la telefon 0754 290 350

De asemenea ne poti trimite comenzile prin email: vanzari3000@yahoo.ro

Pentru a te convinge ca produsele noastre sunt de calitate si la preturi convenabile, alege cadouri pentru copii de la Valmy Shop!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/valmy-shop-locul-ideal-unde-gasesti-cadouri-pentru-copii