Zendol B- solutia eficienta pentru protectia lemnului furnizata de compania Biochem A

Ploiesti - 21 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Zendol B reprezinta un biocid cu actiune eficienta dovedita impotriva multiplelor riscuri la care este supus lemnul prelucrat, riscuri pe care nicio solutie nu a reusit sa le elimine in intregime pana la momentul actual. Lemnul prelucrat este supus actiunii distructive a unui spectru larg de factori, motiv pentru care compania Biochem A vine in sprijinul dvs. cu un produs inovator, capabil sa lupte impotriva lor, si anume solutia Zendol B.

Zendol B- solutia eficienta pentru protectia lemnului furnizata de compania Biochem A

Zendol B- solutia dvs. completa in lupta impotriva factorilor cu actiune distructiva asupra lemnului

Lemnul este un material intens utilizat in domeniul constructiilor mai ales, dar nu numai, datorita numeroaselor sale avantaje, avantaje ce tin de estetica aparte, caracterul lui traditional, faptul de a se preta in numeroase lucrari si multe altele. Dar ca orice material, pe langa avantajele de care dispune, oricat ar fi ele de numeroase, lemnul are si anumite dezavantaje, fiind expus unor categorii de factori cu actiune distructiva, cum sunt mucegaiurile, insectele care il devoreaza, degradarea lui in timp etc.

Pentru toate aceste riscuri au aparut de-a lungul timpului diverse solutii directionate spre eliminarea unuia sau altuia dintre ele, cu toatea acestea insa niciuna nu a fost capabila sa lupte impotriva tuturor categoriilor de riscuri, astfel incat lemnul sa fie complet protejat si sa reziste timp indelungat.

Zendol B se remarca insa prin faptul ca are o actiune multipla, fiind imbunatatit si completat cu noi functii si caracteristici superioare comparativ cu solutiile competitive din domeniul tratarii lemnului. Pentru a va bucura de avantajele sale, compania Biochem A va sta la dispozitie.

Biochem A va ofera solutia Zendol B, biocid perfectionat pentru protectia completa si performanta a lemnului

Compania Biochem A, cu sediul in Ploiesti, are ca arie principala de activitate industria lemnului, dezvoltand solutia de tratare a lemnului cu actiune fungicida si insecticida Zendol B, principalul produs al companiei. Biochem A ofera totodata consultanta in domeniul biocizilor industriali, care sunt solutii de protectie impotriva biodegradarii materialelor.

De ce Zendol B reprezinta cea mai buna alternativa in protectia lemnului din gama izotiazolonelor? Din mai multe motive. Mai intai, pentru ca acesta este un rezultat al cercetarilor stiintifice de laborator, fiind completat cu noi functii si trasaturi superioare produselor destinate protejarii lemnului anterioare lui.

Apoi, Zendol B are o eficienta crescuta impotriva unei game largi de mucegaiuri lignicole si insecte xilofage, protejand totodata lemnul impotriva biodegradarii.

Aplicatiile numeroase in care poate fi utilizat Zendol B este un alt argument veridic in favoarea folosirii sale, acesta fiind potrivit in cheresteaua de fag aburita sau de fag proaspat debitat, in cheresteaua de rasinoase, busteni si cioate exploatate, lemnul de rasinoase proaspat debitat, lemnul de constructii precum si in multe altele. Dozarea difera in functie de modul de aplicare, Zendol B putand fi aplicat in multiple feluri: prin imersie, tratament la suprafata sau amestecarea cu apa. Dozele necesare sunt mici, iar efectul este unul de lunga durata.

Daca doriti un produs cu o actiune complexa, care sa imbine efectele eficace ale unor substante diverse, luptand impotriva fungilor, insectelor, dar si impotriva biodegradarii lemnului, atunci solutia perfecta pentru dvs. este Zendol B furnizat in exclusivitate de compania Biochem A.