Zoom Biz: o noua identitate si un nou website

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip General in IT&C

Rebrandingul Zoom Biz aduce dupa sine si o schimbare digital wise: lansarea unui nou website ce beneficiaza de un design modern si adaptat noii identitati vizuale.

Zoom Biz: o noua identitate si un nou website

Noul website www.zoom-biz.ro este mai usor de navigat, “user friendly” si contine informatii noi si complete atat despre serviciile firmei cat si despre companiile inscrise in catalog.

Noua interfata beneficiaza de un format actualizat cu sectiuni si servicii noi, o informare completa si un grad mai ridicat de interactivitate cu utilizatorii, fie ca avem in vedere potentialii clienti sau partenerii companiei.

Noul website este impartit in 7 sectiuni principale:

1. Homepage: pagina de aterizare cuprinde informatii despre firmele inscrise, produsele, servicile si promotiile lor, precum si cele mai recente articole din catalogul Zoom Biz.

2. Despre Noi: sectiunea prezinta informatii detaliate si complete despre activitatea firmei, echipa, tipurile de servicii oferite precum si beneficiile colaborarii cu un partener de talia Zoom Biz.

Pachetele de servicii oferite sunt detaliate in:

3. Pachete SEO

4. Pachete Profil

5. si noul serviciu de Pachete Newsletter.

In cele trei sectiuni clientii se pot informa cu privire la continutul fiecarui pachet, diferentele dintre ele precum si tarifele aferente.

6. Urmeaza sectiunea de blog a companiei, updatata zilnic cu articole si informatii recente despre partenerii Zoom Biz si cu stiri de interes general privind industria promovarii online.

7. Sectiunea de contact ofera celor interesati acces usor la unul din cele trei departamente principale: marketing, vanzari si support (sau content writing).

Pentru o navigare mai usoara, toate paginile website-ului www.zoom-biz.ro beneficiaza de un tab de navigare adresat companiilor inscrise in catalogul virtual Zoom Biz, structurat pe firme, produse, servicii, anunturi si promotii.

De asemenea, accesul catre profilele Zoom Biz de pe principalele retele de socializare se poate face instant cu ajutorul unui tab de butoane rapide situat in dreapta ecranului.

Ne-am propus sa lansam un website care sa corespunda noii identitati Zoom Biz  si sa ii ajute pe clientii actuali si potentiali sa navigheze mai usor prin multitudinea de informatii, oferindu-le acces rapid la firmele inscrise in catalogul nostru. Serviciile oferite de Zoom Biz sunt si ele detaliate in sectiunile aferente, astfel incat orice potential client sa beneficieze din start de o informare cat mai rapida si completa asupra modalitatilor in care firma noastra il poate ajuta sa devina mai vizibil si mai competitiv in mediul online”, declara Catrinel Graepel, director de marketing Zoom Biz.

Cu un portofoliu ce depaseste 2000 de firme in cei doi ani de la lansare, Zoom Biz este la ora actuala singura platforma ce insumeaza toate tehnicile de promovare online intr-un singur serviciu accesibil si eficient din punct de vedere al costurilor, pentru a creste vizibilitatea si credibilitatea oricarei firme prezente in mediul online, garantand astfel un nou flux de clienti si contribuind la cresterea cifrei de afaceri.