O noua imagine pentru Zoom Finance

BUCURESTI - 16 iunie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Incepand cu aceasta luna, Zoom Finance , broker de credite si leasing, activand pe piata de profil din februarie 2012, are o noua imagine.

Sigla Zoom Finance

Sigla Zoom Finance

 Prin noua imagine dorim sa transmitem clientilor nostri mesajul ca suntem mereu alaturi de ei, la fel de deschisi, transparenti si profesionisti. Noul nostru slogan „Solutii Financiare Inteligente” exprima perfect ceea ce consultantii nostri reusesc sa livreze tuturor celor care apeleaza la serviciile Zoom Finance. 

Mihaela Bogatu, Director General

Incepand cu aceasta luna, Zoom Finance adopta o noua imagine prin schimbarea siglei si a logo-ului companiei. Zoom Finance doreste astfel, sa se diferentieze in piata de profil, printr-o abordare mai directa si mai calda in relatia cu clientii sai.

In prezent Zoom Finance promoveaza peste cincizeci de produse de credit destinate persoanelor fizice si peste douazeci de produse de leasing financiar si operational pentru firme, fiind singurul broker de credite in masura sa ofere clientului, in mai putin de 10 minute, solutiile personalizate comparative.

Clientii care apeleaza la serviciile Zoom Finance sunt fie cei care au deja credite si sunt nemultumiti, dorind sa identifice solutii optime pentru refinantarea acestora, fie cei care doresc un credit/leasing nou. Avantajele clientilor in colaborarea cu Zoom Finance sunt numeroase, acestia beneficiind de : comparatii obiective, recomandare solutii, comoditate, rapiditate, profesionalism si nu in ultimul rand Zoom Finance NU percepe niciun comision de la client, banca fiind cea care achita comisionul brokerului.

Despre ZOOM FINANCE

Zoom Finance activeaza ca broker de credite si leasing, inca din februarIn baza parteneriatelor existente cu banci, societati de leasing si IFN-uri, consultantii Zoom Finance promoveaza peste 70 de produse de credit si leasing, fiind in masura sa ofere cea mai buna solutie de finantare pe care clientul o poate accesa la momentul la care face solicitarea. In acest moment reprezentantii Zoom Finance sunt prezenti in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj, Oradea, Ploiesti, Constanta, Galati, Targu Secuiesc si Piatra Neamt, reteaua fiind in continua extindere.