Se deschid portile IEAS 2007!

BUCURESTI - 11 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Peste 90 de companii vor participa în perioada 12 - 15 septembrie 2007 la cea de-a treia ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Echipamente Electrice şi Automatizări (IEAS), organizată de DK Expo. Evenimentul va avea loc, ca în fiecare an, la Palatul Parlamentului, în sălile Unirii, Take Ionescu, I.C. Brătianu şi Galeria de Onoare. La ediţia din acest an a IEAS sunt aşteptaţi peste 6.000 de specialişti şi oameni de afaceri din domeniul echipamentelor electrice şi automatizării, accesul vizitatorilor la IEAS 2007 fiind gratuit.

Anul acesta, expoziţia se întinde pe o suprafaţă de 3.600 mp, cu 40% mai mult decât la ediţiile precedente.
Expoziţia a crescut şi în ceea ce priveşte noile parteneriate cu Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei, Federaţia Patronală Energia, Consiliul Naţional al Întreprinderior Private Mici şi Mijlocii din România - Portal de Soluţii şi Servicii pentru IMM-uri.

În cadrul Expoziţiei Internaţionale de Echipamente Electrice şi Automatizări 2007 se va lansa singurul ghid specializat pentru piaţa de profil din România „EL&A”. Ghidul, în versiunea electronică www.ghidelectric.ro, dispune de un motor performant de căutare a furnizorilor şi produselor pe categorii de produse şi servicii. Participanţii si vizitatorii expoziţiei vor primi gratis acest ghid în varianta tiparită.

La cea de-a treia ediţie a IEAS se va lansa şi simpozionul “Ziua Financiară”, care se va desfăşura în cea de-a treia zi a expoziţiei, 14 Septembrie, la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu.
Simpozionul va veni în ajutorul reprezentanţilor întreprinderilor mici şi mijlocii din domeniul echipamentelor electrice şi automatizărilor şi conexe acestuia, expozanţilor şi vizitatorilor, în aflarea mai multor informaţii privind oportunităţile de dezvoltare după 1 ianuarie 2007.


“Ziua Financiară” se va desfăşura cu susţinerea Asociaţiei Române a Băncilor (ARB), Asociaţiei de Leasing şi Servicii Financiare Nebancare (ALB), Asociaţiei Consultanţilor în Management din România (AMCOR) şi Institutului Român de Training (IRT).


Simpozionul “Ziua Financiară” este împărţit în 4 secţiuni:

Secţiunea 1
Tema: cadrul legislativ în vigoare de la 1 ianuarie 2007 pentru domeniul echipamente electrice şi automatizări şi conexe acestuia
Secţiunea 2
Tema: fonduri şi proiecte de finanţare
Secţiunea 3
Tema: servicii financiare bancare şi nebancare
Secţiunea 4
Tema: servicii de consultanţă / instruire pentru obţinerea de finanţări şi managementul proiectelor.

Simpozioanele pe teme tehnice vor avea loc în zilele 12 şi 13 septembrie 2007, la sala Nicolae Bălcescu, partener principal fiind compania Chorus - Electric Echipamente şi Soluţii, organizate în colaborare cu următoarele asociaţii şi institute de învăţământ superior: SIEAR, CNR-CME, FPEN, APER, ANRE, ARCE, AAEC, ASRO, ISPE, Comitetul Electrotehnic Român, Catedra UNESCO, UPB, UTC – Facultatea de Instalaţii, Universitatea Valahia, Universitatea de Inginerie Electrică din Bacau şi Programul “Sustenable Energy Europe”.

Zilele tehnice din acest an vor avea ca temă explicitarea şi aplicarea celui mai important concept energetic: „eficienţa energetică este cea mai ieftină sursa de energie”.
Timp de două zile, personalităţi şi companii de referinţă în domeniu îşi vor exprima opiniile şi vor prezenta cele mai noi servicii, aplicaţii şi soluţii pentru subiectele: „Clădirile eficiente energetic- performanţă şi necesitate”, “Integrarea sistemelor de producere descentralizată a energiei în proiectele din construcţii – clădiri terţiare şi rezidenţiale”, “Obţinerea eficienţei energetice în procese: consultanţă, aparatură de măsurare, soluţii de testare şi control automatizare”, “Siguranţa în funcţionarea instalaţiilor electrice, abordarea sistemelor de construcţii şi a proceselor de producţie”.

Despre Zoom Zet Media

ZoomZet Media organizeaza orice fel de eveniment, incepand de la lansari de produse pana la petreceri de companie, de la cocktail-uri aniversare pana la seminarii si congrese, de la mese rotunde pana la ceremonii de decernare de premii, de la deschideri de targuri si expozitii pana la receptii, de la conferinte de presa pana la prezentari de moda.

Dragos Mocanu
ZoomZet Media
0722.214.144
dragos@zoomzet.ro