Un share pentru o viata de artist

Constanta - 15 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Retail, CSR

ZorileStore.ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15.05 – 15.06.2012 pentru actorul Serban IONESCU. Mai mult, vom face o sectiune pe pagina noastra de pe Facebook - http://facebook.com/ZorileStore.ro - dedicata acestei actiuni umanitare si pentru orice share al respectivei informatii vom mai dona inca 0.5 lei. Tu ce faci cu un share?

ZorileStore.ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15.05 – 15.06.2012 pentru actorul Serban IONESCU. Mai mult, vom face o sectiune pe pagina noastra de pe Facebook dedicata acestei actiuni umanitare si pentru orice share al respectivei informatii vom mai dona inca 0.5 lei.

Lucram in aceasta actiune impreuna cu unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri si care au decis sa se alature campaniei noastre. Serban Ionescu a fost rapus de o banala muscatura de capusa. Este trist cand mama sa de 80 de ani il ajuta. O mama nu ar trebui sa-si vada copilul in felul asta, cu atat mai putin ca ea sa fie nevoita sa-l ingrijeasca la asta varsta, cand poate ar trebui sa fie tocmai invers. Nu poate sa manance, sa se spele sau sa se ridice de unul singur. Cei mai multi nu am rezista, dar el inca zambeste si lupta, chiar daca atunci cand il privesti in ochi, tristetea nu si-o poate ascunde.

Suntem multi romani pe Facebook. Peste 4.4 milioane conform statisticilor prezentate de specialistii in social media. Ganditi-va cat de mult inseamna pentru acest actor, 2 secunde din viata voastra, atat cat dureaza sa dati un share. Doua secunde din viata ta, pot insemna ani pentru viata lui Serban IONESCU.

Alatura-te ZorileStore si intra acum pe pagina noastra de facebook la adresa http://facebook.com/ZorileStore.ro si da share la sectiunea dedicata acestei actiuni umanitare. Vom dona cate 0.5 lei pentru fiecare share. "Gândesc singur. E şi un mare avantaj şi un mare blestem, pentru că vezi singur cum corabia ta eşuează. De şase - şapte luni sunt într-o permanentă competiţie cu boala asta. E un musafir neplăcut, am luat-o ca pe o doamnă care s-a îndrăgostit", a spus actorul.

Tratamentul lunar ajunge la 1500 dolari. Haideti sa fim sinceri, cati dintre noi s-ar descurca sa faca rost de banii acestia? Mai mult decat un simplu share pe Facebook, poti intra acum pe ZorileStore si la orice comanda, indiferent cat de mica sau de mare, vom dona 1% din valoarea oricarui produs vandut catre contul deschis de rudele actorului Serban IONESCU.

Cumpara ceva simbolic si ajuta-ne sa sprijinim un actor mare care are nevoie acum de ajutorul nostru. Alatura-te actiunii demarate de ZorileStore impreuna cu alti bloggeri sau persoane din online, cunoscute sau mai putin cunoscute, care au decis sa ne sprijine. Tu ce faci cu un share?

Despre ZorileStore

Zorilestore.ro este singurul site din Romania care iti ofera posibilitatea sa vezi articolele din toate unghiurile(360 grade), misiunea acestuia fiind aceea de a te ajuta sa gasesti mult mai usor ceea ce ti se potriveste cel mai bine, in materie de imbracaminte, incaltaminte si accesorii astfel incat sa reusesti sa te exprimi si sa iei atitudine in orice moment al vietii tale.
De asemenea, Zorilestore.ro percepe o taxa de doar 5 ron pentru transportul coletelor indiferent de cantitatea pe comanda, oriunde in tara.
Promptitudine, seriozitate si dinamism sunt cuvintele care caracterizeaza intrega echipa, astfel orice comanda va ajunge la destinatie in 24 de ore, iar pentru orice nelamurire consultantii nostrii in vanzari iti stau la dispozitie, telefonic, la numerele afisate pe site.