Zurich    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Zurich

 • Zurich. Tenorul Bogdan Mihai alaturi de celebrul bas-bariton Ruggero Raimondi

  Zurich

  Bucuresti - 25 octombrie 2011

  Comunicat de Bogdan Mihai

  ... Zurich, in rolul Ernesto, din opera “Don Pasquale” de Gaetano ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: romania , bogdan mihai , donizetti , don pasquale , zurich , opernhaus , ruggero raimondi , isabel rey , nello santi , tenor , belcanto , grischa asagaroff

  Vezi toate comunicatele de presa despre Zurich

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Zurich.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Zurich. Informatiile despre Zurich cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Zurich, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Zurich, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.