ZWCAD+2014 - Achiztie in 12 Rate Lunare - Solutie de proiectare CAD pentru Ingineri, Arhitecti, Proiectanti

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, IT&C

ZWCAD Distribution SRL in calitate de Distribuitor Autorizat al solutiilor ZWCAD + 2014 - proiectare CAD, va pune la dispozitie un nou instrument de achizitie in 12 rate lunare !

Distribuitor Autorizat ZWCAD +

Distribuitor Autorizat ZWCAD +

ZWCAD Distribution srl, - “The Real One” - este o companie tanara dar care se bazeaza pe o experienta profesionala de peste 10 ani in industria CAD din Romania.

Puteti localiza statutul de Distribuitor accesand pagina http://www.zwsoft.com

"Avem convingerea ca in Romania exista un imens potential in cresterea business-ului ZWCAD cat si in consolidarea lui. Sa nu uitam ca versiunea ZWCAD + a fost rescrisa de la zero astfel incat acum putem beneficia de mult mai multa stabilitate si viteza de lucru cat si un API mult imbunatatit.Cred ca cel mai important pentru fiecare dintre noi este sa ne evaluam in mod corect nevoile de proiectare si sa actionam in consecinta !"

Solutiile ZWCAD + 2014 se adreseaza companiilor de proiectare din domeniul infrastructurii, topografiei, arhitecturii si ingineriei mecanice. Folosind modulele aditionale dedicate pe tipuri de proiectare veti obtine un randament mult mai mare. Dintre ele mentionam: ADDCAD pentru Arhitecti, CADprofi pentru instalatii electrice, sanitare, HVAC, arhitectura si nu in ultiimul rand ARTISAN pentru randare la calitate superioara