ZWCAD + 2015 - Pana in 30 Noiembrie 2014 cu 20 % reducere

BUCURESTI - 11 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie


ZWCAD Distribution SRL in calitate de Distribuitor Autorizat al solutiilor ZWCAD + 2015 - proiectare CAD, va pune la dispozitie un discount de 20 % !
Upgrade cu 50 % discount catre versiunea 2015 !N
Distribuitor Autorizat in Romania

Distribuitor Autorizat in Romania

Solutiile ZWCAD + 2015 se adreseaza companiilor de proiectare din domeniul infrastructurii, topografiei, arhitecturii si ingineriei mecanice. Folosind modulele aditionale dedicate pe tipuri de proiectare veti obtine un randament mult mai mare. Dintre ele mentionam: ADDCAD pentru Arhitecti, CADprofi pentru instalatii electrice, sanitare, HVAC, arhitectura si nu in ultiimul rand ARTISAN pentru randare la calitate superioara.

Testeaza acum si ZWCAD Architecure 2014 si ZWCAD Mechanical 2014 

 

Puteti localiza statutul de Distribuitor accesand pagina http://www.zwsoft.com

"Avem convingerea ca in Romania exista un imens potential in cresterea business-ului ZWCAD cat si in consolidarea lui. Sa nu uitam ca versiunea ZWCAD + a fost rescrisa de la zero astfel incat acum putem beneficia de mult mai multa stabilitate si viteza de lucru cat si un API mult imbunatatit.Cred ca cel mai important pentru fiecare dintre noi este sa ne evaluam in mod corect nevoile de proiectare si sa actionam in consecinta !"

 

Vizitati pagina noastra de Promotii de la www.zwcad-distrib.ro