Mos Craciun si-a deschis magazin pe Internet - www.MosCraciunOnline.ro

BUCURESTI - 28 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De la MosCraciunOnline.ro putem sa ne comandam cadourile de sarbatori. De la produse IT, nootebook-uri, imprimante, pana la electronice si electrocasnice – telefoane, plasme si combine frigorifice, MosCraciunOnline.ro va ofera posibilitatea ca produsul/produsele achizitionate sa fie livrate de Mos Craciun la adresele indicate de clienti. Doar ca adaptat la noile tehnologii Mosul nu va mai intra pe horn, ci va suna elegant la usa.

Mos Craciun a rezistat de-a lungul veacurilor si incanta inca pe de o parte datorita farmecului specific si bucuriei de a face si a primi cadouri de frumoasa sarbatoare a Craciunului, dar si datorita capacitatii Mosului de a se adapta la vremuri. Si o dovada in acest sens este noul magazin online creat de 24 Media Center impreuna cu Mos Craciun.

In afara preturilor cu adevarat de sarbatori MosCraciunOnline.ro va livra la cerere produsele comandate asa cum il stim, imbracat in tunica sa rosie si cu zambetul sau larg impodobit de barba sa seculara.

Pentru mai multe informatii si mai ales pentru a face cadouri si o surpriza celor dragi MosCraciunOnline.ro isi deschide de astazi portile si va asteapta cu o interfata prietenoasa si moderna de comunicare la adresa www.MosCraciunOnline.ro.

Daca aveti intrebari sau doriti informatii si materiale suplimentare despre aceasta actiune a lui Mos Craciun, va stam la dispozitie la adresa de mail presa@moscraciunonline.ro sau la numarul de telefon 0766-309595.

Despre 24 Media Center

proiect lansat de 24 Media Center
Iulian Veghes
presa@moscraciunonline.ro