Termeni si conditii

DESCRIEREA SERVICIULUI Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro este un serviciu de publicare si gazduirea a comunicatelor de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania.


INREGISTRARE

Pentru utilizarea acestui serviciu, este necesar sa va creati un cont, pentru care sunteti obligati sa furnizati date adevarate si exacte la completarea formularului de inscriere.

Avand in vedere importanta si responsabilitatile ce decurg din activitatea de informare publica, in vederea confirmarii identitatii emitentilor de comunicate de presa, contul dvs. devine activ numai dupa validarea telefonica a datelor din formularul de inscriere. Comunicatedepresa.ro va va contacta telefonic la numarul de telefon fix furnizat in formularul de inscriere. Odata validate aceste date, contul dvs. va fi activat. Activarea contului se face pornind de la numele companiei, asa cum este inregistrata fiscal. Numele brandului ales de companie este in totalitate responsabilitatea acesteia. In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Comunicatedepresa.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre Comunicatedepresa.ro si alte companii. Comunicatedepresa.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse.


DESCRIEREA PRIVILEGIILOR TIPURILOR DE UTILIZATORI

Formularul de inscriere cuprinde un numar de 2 categorii de utilizatori, dintre care puteti selecta pe acela care descrie cel mai bine activitatea dumneavoastra.

Acestea sunt:

  • Institutie/companie

  • Jurnalist

In ambele cazuri (companii, jurnalisti) confirmarea telefonica este obligatorie, in vederea activarii contului.

Numai companiile au posibilitatea sa publice comunicate de presa, dupa activarea contului.


CONTINUT

Pentru orice informatie privind comunicatele de presa, va rugam sa contactati direct compania (persoana de contact) care a emis aceste comunicate. Va rugam sa nu contactati www.comunicatedepresa.ro. Nu vom putea sa va oferim asistenta in legatura cu posibilele dumneavoastra intrebari despre informatia din aceste comunicate. www.comunicatedepresa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestor comunicate, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora. Responsabilitatea continutului comunicatelor de presa revine in exclusivitate autorului.

Informatia accesibila utilizatorilor www.comunicatedepresa.ro provine din surse externe multiple, nefiind generate de www.comunicatedepresa.ro


Responsabilitatea UTILIZATORULUI:

1. va determina daca informatia este compatibila cu nevoile Utilizatorului

2. va determina credibilitatea declaratiilor si afirmatiilor facute de alti utilizatori ai www.comunicatedepresa.ro

3. va respecta toate obligatiile legale, inclusiv dar nelimitandu-se la, obligatii privind drepturile de autor, securitate, defaimare, decenta ori legile privind exportul

4. va izola informatia si va rula programe de anticontaminare, luandu-si masurile necesare in caz de contaminare sau infectare in vederea protejarii informatiei ori sistemului Utilizatorului.

5.Utilizatorul nu are voie sa publice comunicate de presa care promoveaza, fac reclama sau au legatura, in orice mod, cu jocurile de noroc organizate de companii care nu detin licenta in Romania sau care incalca, in orice mod sau in orice masura, reglementarile legale in vigoare. In acest caz, Comunicatedepresa.ro poate elimina comunicatul de pe site fara indeplinirea vreunei formalitati. Pretul platit va fi returnat in termen de 14 zile de la primirea solicitarii

In cazul contractelor semnate atat de Prestator, cat si de Beneficiar, proformele emise de Prestator, in baza ofertelor agreate de ambele parti, se considera comenzi ferme ale Beneficiarului. Astfel, Beneficiarul se obliga a achita proforma in perioada de timp agreata.

Informatia nu este garantata in nici un fel.

www.comunicatedepresa.ro este un serviciu care functioneaza in baza principiului "asa cum a fost trimis, asa este disponibil". Comunicatedepresa.ro nu da nici un fel de garantie, explicit ori implicit, inclusiv, fara limitare, in ceea ce priveste comercializarea sau abilitatea de a servi unui scop specific cu privire atat la www.comunicatedepresa.ro ori cu privire la orice informatie.

www.comunicatedepresa.ro nu garanteaza ori este responsabil pentru

1. acuratetea, adecvarea, calitatea, actualitatea, validitatea ori exhaustivitatea oricarei informatii in orice scop

2. cazul in care Informatiile vor contine materiale destinate doar adultilor, ori materiale ce pot fi considerate ca ridicand anumite obiectii de catre unii indivizi

3. ca functiile ori serviciile oferite de www.comunicatedepresa.ro vor fi lipsite de intreruperi ori erori ori ca eventualele defecte vor fi corectate.

Declinarea responsabilitatii www.comunicatedepresa.ro

www.comunicatedepresa.ro nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. www.comunicatedepresa.ro nu va fi responsabil in cazul in care informatia va infecta sau contamina sistemul sau informatia Utilizatorului. Intregul risc pentru calitatea si functionarea www.comunicatedepresa.ro ori acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre Utilizator.

In nici un caz www.comunicatedepresa.ro va fi facut raspunzator in fata unei parti

1. pentru orice daune directe, indirecte, speciale, punitive sau consecventiale (inclusiv, dar nelimitandu-se la daune privind pierderi de profit in afaceri, intreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informatii, ori altele asemenea), ori orice dauna provenind in orice mod din disponibilitatea, utilizarea, dependenta ori inabilitatea de a utiliza www.comunicatedepresa.ro ori orice alta informatie, chiar daca www.comunicatedepresa.ro va fi fost anuntat de posibilitatea produceri acestor daune si fara a tine cont de forma de actiune, prin contract, ori in orice alt fel;

2. pentru orice pretentie imputabila din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactitati ale informatiei, ori din cauza unor proprietati distructive ale informatiei.

3. Comunicatedepresa.ro nu raspunde pentru folosirea fara acord a brandurilor in comunicatele de presa transmise de catre clientii Comunicatedepresa.ro. Intreaga responsabilitate revine organizatiilor care emit comunicatele de presa. In cazuri exceptionale, la cererea expresa si in scris a companiilor care detin brandurile, ne rezervam dreptul de a sterge comunicatele de presa care fac referire la marcii, fara un acord explicit din partea companiilor care le detin.


SERVICIILE www.comunicatedepresa.ro

Distributia si publicarea comunicatelor de presa se realizeaza dupa programul: 9.00 - 18.00, Luni – Vineri, dupa primirea dovezii achitarii serviciilor comandate.

Monitorizarea si statisticile se refera la numarul de persoane care primesc comunicatul de presa prin email, numarul de persoane care deschid comunicatul de presa in email si numarul de persoane care acceseaza comunicatul de presa pe site.

www.Comunicatedepresa.ro poate dispune distribuirea suplimentara a comunicatului si pe alte site-uri.

Toate preturile serviciilor afisate pe site sunt in euro si nu contin TVA

www.Comunicatedepresa.ro va publica si distribui cel mult un comunicat/zi emis de aceeasi companie.

Comunicatedepresa.ro isi rezerva dreptul de a refuza publicarea comunicatelor de presa (evenimentelor) din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la, continut care promoveaza servicii sau produse concurente, continut cu tenta sexuala sau care incurajeaza practici ilegale. In aceste cazuri, returnarea sumelor achitate in avans, ce reprezinta contravaloarea serviciilor ce nu au fost prestate, se realizeaza in contul clientului, in termen de 30 zile lucratoare de la data platii.


PUBLICITATE SI PROMOTII

Comunicatedepresa.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de Comunicatedepresa.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Comunicatedepresa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de Comunicatedepresa.ro.


MODIFICAREA SITE-ULUI

1. Comunicatedepresa.ro isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe www.comunicatedepresa.ro, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

2. Comunicatedepresa.ro isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site orice comunicat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre Comunicatedepresa.ro dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care Comunicatedepresa.ro considera ca Utilizatorul a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care Comunicatedepresa.ro va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.

3. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile oferite de catre www.comunicatedepresa.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.


OFERIREA SERVICIULUI "ASA CUM ESTE"

1. Serviciile oferite de catre Comunicatedepresa.ro sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului .asa cum sunt., .asa cum sunt disponibile., fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Comunicatedepresa.ro in legatura cu acestea.

2. Comunicatedepresa.ro nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. Comunicatedepresa.ro nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

3. Comunicatedepresa.ro nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice comunicat prezent sau accesat prin intermediul Site-ului. Comunicatedepresa.ro nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea acestor comunicate, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta comunicatelor publicate pe Site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.

4. Prin accesarea site-ului www.comunicatedepresa.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere comunicatedepresa.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din Termeni si conditii.


ACORD

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul portalului de la adresa www.comunicatedepresa.ro

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa info@comunicatedepresa.ro