CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in contabilitate si trateaza contabilitatea financiara , intocmirea declaratiilor fiscale, intocmirea balantei de verificare, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate.
Cursul este preponderent practic, cu aplicabilitate imediata si are ca scop prezentarea operatiunilor contabile curente intalnite intr-o societate comerciala. Pentru a urma acest curs sunt necesare notiuni de Contabilitate primara.
Cursantii primesc GRATUIT suportul de curs si monografiile contabile; la curs se efectueaza analiza contabila pentru fiecare operatiune si se intocmesc notele contabile care se vor introduce in softul contabil in scopul obtinerii documentelor de sinteza ( balanta , bilant , declaratii). Monografiile contabile contin si documentele primare care stau la baza operatiunilor, astfel incat modul de lucru este similar cazurilor reale intalnite in practica.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursului se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se obtine o diploma recunoscuta la nivel national. DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA.

CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: http://www.absoluteschool.net.

STRUCTURA CURSULUI 1. Prezentarea elementelor patrimoniale (active/pasive) 2. Planul general de conturi. Functiile contului 3. Analiza contabila; intocmirea notelor contabile 4. Clasele de conturi 1 - 7 (capitaluri, imobilizari, stocuri, terti, trezorerie, cheltuieli, venituri). Aplicatiile practice trateaza clasele de conturi, TVA, impozitul pe profit, etc. 5. Intocmirea balantei de verificare si a bilantului contabil 6. Realizarea unor monografii contabile. 7. Utilizarea unui soft contabil (introducerea datelor, verificarea/salvarea, tiparirea documentelor specifice) 8. Intocmirea declaratiilor fiscale 9. Interpretarea informatiei contabile rezultate din documentele de sinteza (balanta/bilant).

AVANTAJELE CURSANTILOR

- experienta scolii de peste opt ani in formarea profesionala

- trainerii cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta

- prezentarea tematicii de curs din perspectiva unor practicieni, cu exemple concrete

- certificarea ISO a scolii pentru organizarea de cursuri

- gradul de satisfactie a absolventilor de peste 97% (masurat prin chestionare de evaluare)

- clientii scolii extrem de numerosi, inclusiv companii prestigioase din Romania

- baza materiala foarte buna detinuta de scoala

- localizare centrala, usor accesibila

- preturi extrem de accesibile (cel mai bun raport calitate/pret)

- posibilitatea achitarii cursurilor in rate

- suport de curs/manual de studiu gratuit

- program flexibil (inclusiv seara/in week-end)

- locuri de parcare in incinta scolii

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.
CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.
CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-contabilitate-financiara-acreditat-absolute-school