Atelierele Pegas si Braiconf lanseaza prima colectie de camasi pentru biciclisti

BUCURESTI - 26 octombrie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Social, Retail

"Imbraca-te la 4 spite" este indemnul pe care Atelierele Pegas si Braiconf il dau iubitorilor de biciclete si stil. Cele doua marci romanesti cu traditie se alatura si lanseaza o colectie de camasi functionale pentru biciclisti, imbinand designul modern si nonconformist al personalitatii Pegas cu calitatea remarcabila a tesaturii si maiestria in croitorie a marcii Braiconf. Astfel, colectia exclusiva "imbraca-te la 4 spite" propune trei modele de camasi unisex, din bumbac 100%.

Camasile create sunt un mix intre utilitate si stil fiindca au un design avangardist, tesatura denim, croi modern, aspecte functionale si sunt la fel de confortabile ca orice alte camasi non-cycling. Pentru functionalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate in stilul jachetelor profesionale de ciclism, care te ajuta sa transporti comod portofelul, cheile, ochelarii de soare sau orice altceva este important pentru tine zi de zi.

"Special pentru experienţe pe bicicleta si nu numai, ne-am gandit ca benzile reflectorizante te vor ajuta sa fii mai vizibil si mai sigur in jungla urbana. Am pus benzi reflectorizante la imbinarea manecii cu umarul si daca ridici partea din spate a camasii peste zona lombara, vor iesi la iveala alte doua benzi reflectorizante," explica Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Camasile pentru ciclisti au fost gandite sa imbine perfect aspectul de stil al unei camasi cu aspectul functional. Camasa este deosebit de versatila, putand fi purtata si in stilul unui rucsac: pe interior ai doua bretele intersectate, putand astfel sa transformi camasa intr-un accesoriu comod si dichisit, mai ales daca vremea iti joaca feste.

In fabrica din Braila a fost creata o serie limitata de 300 de camasi, urmand ca de anul viitor sa transformam colectia capsula intr-una de serie, asteptarile fiind sa vindem un numar de peste 10,000 de camasi. Preturile pentru camasile colectiei sunt de 297 RON si 327 RON si le puteti gasi in magazinele Pegas si in magazinele Braiconf din Bucuresti si din orasele Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj, Braila si Galati.

Despre Atelierele Pegas

Proiectul Pegas s-a nascut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbana si din dorinta de a construi un brand puternic romanesc. Pe langa nostalgie, Pegas investeste in cercetare si dezvoltare de produse noi, cu un design functional si un pret competitiv. Pana in prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

Dupa patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ‘70-‘80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toata familia. in octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergura. Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. in urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro

Despre Braiconf

Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. Detine o retea de 16 magazine in Romania in orase precum: Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara. in curand, Braiconf va deschide in Bucuresti si un atelier de made to measure – Braiconf Exclusive Tailoring. In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/atelierele-pegas-si-braiconf-lanseaza-prima-colectie-de-camasi-pentru-biciclisti