Dosarele de plastic, solutia optima pentru organizarea actelor

BUCURESTI - 11 martie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Actele si documentele cu o semnificatie mare pentru companii trebuiesc clasificate si organizate in mai multe dosare fie ele din plastic sau carton pentru a avea o evidenta clara asupra acestora, in asa fel incat sa ai mereu un acces simplu la acte de-o importanta mai mare fara sa fii nevoit sa cauti printr-un maldar de foi.

Dosare

Chiar daca lucrezi de acasa sau la birou mereu o sa fii nevoit sa folosesti dosare de plastic pentru a pune in ordine facturile, avizele sau documentatia pe care o realizezi pentru un anumit proiect la care lucrezi, acestea sunt disponibile in foarte multe varietati de culori, astfel incat sa iti dea o energie pozitiva cand interactionezi cu nuantele favorite.

Acestea mai trebuiesc asociate si cu alte produse de papetarie, chiar daca ai dosare plastic cu sina, nu le poti folosi daca nu ai si un top de hartie de exemplu pe care poti sa printezi in fiecare zi actele ce iti sunt necesare, aceasta fiind si unul din cele mai utilizate produse si semnifica o pondere importanta in achizitia pe care o firma o face pentru astfel de articole ce sustin buna functionare a companiilor.

Cum sunt confectionate dosarele de plastic si ce contin ? Acestea sunt fabricate din polipropilena la care se adauga aditivi de culoare pentru a putea avea o paleta ampla de culori ce se poate potrivi oricarui birou sau stil de amenajare, partea din spate este opaca, iar coperta principala transparenta ce permite vizualizarea rapida a continutului din interiorul acestuia. Tot pe partea laterala in stanga se afla o eticheta ce se intinde pe intreaga lui inaltime, este din carton si se poate scoate si inscriptiona cu cu, ce se afla in interior. In interior este prezenta o sina metalica ce se pliaza si se poate ridica pentru depozitarea hartiilor perforate, iar ulterior peste acestea se ataseaza o alonja din plastic sau metal pentru a le tine impreunate. Dosarele din plastic prezinta doua sau multiple perforatii ce ajuta pentru arhivarea acestuia intr-un biblioraft, prin prinderea in mecanismul acestuia.

Daca va intrebati cum sunt ambalate si cum puteti sa le achizitionati este bine sa stiti ca, de cele mai multe ori acestea sunt puse in seturi de cate 25 sau 50 de bucati, iar in fiecare este o singura culoare, nu exista seturi ce contin mai multe culori, deci trebuiesc cumparate separat daca aveti devoie de mai multe culori, dar acest lucru nu este un imperiment deoarece vei avea nevoie mereu de un dosar, mai ales daca aveti activitati contabile in departamentul in care lucrati.

Pretul este unul destul de mic si incep de la 0,40 bani pe bucata, dar pot ajute la o suma mai mare in cazul in care decideti sa alegeti un brand renumit, ieftin nu va insemna intotdeauna si cel mai calitativ produs, de obicei acestea, care au un pret mai mic nu sunt foarte groase, avand mai putini microni decat in mod obijnuit, daca ar fii sa comparam niste dosare de plastic scumpe fata de unele ieftine, ambele au aceiasi utilitate de depozitare sau transport al documentelor, dar daca doriti sa lasati o impresie mai buna va sfatuim sa nu faceti alegerea in functie de pretul lor.

Ce alte produse mai sunt complementare cu acestea ? Cel mai adesea se folosesc file de protectie din plastic pentru a pune actele de o seminificatie mai mare, acestea se pot inmagazina in dosare cu ajutorul gaurilor ce sunt prezente pe margine si ajuta la rasfoirea usoara a ofertelor sau a informatiilor ce sunt in interior.

Imaginati-va ca aveti de facut un raport in care sa prezentati sefilor anumite date, nu puteti sa puneti foile pur si simplu perforate si prinse in sina dosarului de plastic, deci, acestea vor trebuii puse in aceste folii, avantajul este acela ca se pot expune fata verso, deci informatia se poate citi pe o parte si pe cealalta a foii, fata de o arhivare normala, deci este un plus acest lucru pentru ca optimizeaza mult mai amplu spatiul dumneavoastra de prezentare, in asa fel incat nu trebuie sa burdujiti pana la refuz sau sa achizitionati separat dosare plastic cu burduf.

Pentru a putea sustine prezentari de impact aveti nevoie de mai multe produse pe care le puteti alege, asadar nu faceti un prin clasic si obositor pe o foaie alba, puteti opta pentru cea colorata, astfel veti putea capta mult mai bine atentia audientei pe care o aveti, culorile poti fi pale sau intense, adica mai tipatoare, recomandat este sa combini nuantele pentru a putea evidentia mai bine de exemplu graficele ce nu sunt pe plus pe foaie rosie, iar cele ce merg destul de bine cu galben, astfel veti avea un succes mai mare.

Caietele de tip mecainc sunt utile in cazul in care doriti sa creati un portofoliu mai mare ce va cuprinde o gama mai larga de produse in dosare din plastic nu vor incapea asa ca trebuie sa aveti in vedere medii mai mari de sustinere, iar acestea sunt ideale, datorita faptului ca au buzunare transparente, atat pe cele doua laturi cat si pe partea frontale se pot personaliza cu imaginile pe care le doriti, in formatul A4.

Albe sau colorate se gasesc sub diferite dimensiuni, iar inelele indica capacitatea lor, astfel cu cat este mai mare vor incapea mai multe, mecanismul este unul nichelat ce are o rezistenta mare la multiple desfaceri si inchideri astfel incat nu exista riscul sa aiba defectiuni in momente nepotrivite.

Adesea veti observa astfel de produse in showroom-uri de orice tip deoarece este o varianta economica de afisare a ofertelor, iar pentru clienti este mai simplu sa citeasca specificatiile tehnice de pe acestea decat in orice alt mod.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/dosarele-de-plastic-solutia-optima-pentru-organizarea-actelor