Flacoane din plastic

BUCURESTI - 26 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Daca am cauta raspunsul la intrebarea care este cel mai des utilizat tip de recipient de ambalare, in comertul contemporan, in mod sigur ar fi printre primele variante raspunsul: flacoanele din plastic!

Imagine

Odata cu schimbarea modului de viata, cu noile obiceiuri  au venit si alte necesitati. Consumul ridicat de diferite lichide pe persoana, in clipa actuala ar fi imposibil de sustinut doar cu recipiente fabricate din sticla, asadar s-au gasit solutii alternative. In clipa asta, solutia cea mai larg utilizata este flaconul din plastic, indiferent de care ramura de industrie ar fi vorba.

Tehnic vorbind sub denumirea “ plastic” intelegem mai multe tipuri de materiale, cum ar fi HDPE, PE, PET, PETG, POLIMER sau PP. Le utilizam de la cele mai mici recipiente, dotate chiar si cu pipeta, pana la recipiente mari, si pana la 20L.

Flacoanele de plastic le gasim chiar in absolut orice colt al casei, sau in comert, industrie. De la cele mai comune flacoane de sampoane, diferite produse pentru baie, intretinere curatenie, produse alimentare, produse farmaceutice sau unele produse mai speciale, iritante cum ar fi acetona, toate le transportam si depozitam in flacoane de plastic.

Versatilitatea lor este infinita. Marimea, culoarea si modul de inchidere poate fi adaptata foarte usor cerintelor. Din acest motiv sunt cele mai ieftine solutii pentru necesitati mai speciale, cand e nevoie de functie de pulverizare, de spumare sau de inchidere cu siguranta, pentru evitarea scurgerilor, sau al deschiderii de catre copii sau animale.

Accesand webshopul nostru www.allinpackaging.ro, aveti posibilitatea de a alege dintr-o oferta bogata in ceea ce priveste flacoanele din plastic. Noi stam la dispozitia clientilor nostri, cu o oferta care include orice tip de flacon de plastic, de la cea mai mica si cea mai sofisticata, pana la cea mai mare si cea mai simpla posibila. Va rugam, ca pentru o vizualizare mai clara, mai simpla, utilizati filtrul din stanga paginii, pentru o selectie mai usoara al produselor dorite. De asemenea, la subcategoria “Servicii” , va puteti familiariza cu ofertele noastre in ceea ce priveste personalizarea acestor produse, usurand in asa fel semnificativ tot procesul de la proiectare pana la productie si livrare.

Va asteptam cu drag!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/flacoane-din-plastic