Comunicatedepresa.ro angajeaza Online Business Sales!

BUCURESTI - 6 februarie 2017

Comunicat tip General in Internet


Candidatul ideal:
De cine avem nevoie?
Iti plac provocarile si succesul? Echipa Machteam Soft recruteaza acum omul perfect de vânzări B2B. Ne plac mult persoanele cu spirit antreprenorial, pasionate de vanzari si carora le place sa negocieze cu oameni de afaceri care au bugete de respectat, cunosc foarte bine arta negocierii şi încearcă sa obţină cel mai bun preţ pentru produsul cumpărat.

 Comunicatedepresa.ro  angajeaza Online Business Sales!

O sa ne placa de tine daca ne convingi ca:

-Stii sa “te intelegi” cu clientul – fie ca e tipul cu fler in afaceri, care se ghideaza dupa intuitie, fie ca e tipul corporatist, care se ghideaza dupa un plan de marketing;

-Stii cum e cu proactivitatea – esti omul cu idei si faci lucrurile sa se intample; te duci sa-l tragi pe coleg de maneca nu astepti sa vina el la tine;

-Stii cum e cu targetul – nu conteaza cate prezente ai, conteaza aportul.

De ce Machteam Soft si nu alti publisheri?Pentru ca aici poti face orice in materie de vanzari online, trebuie doar sa-ti lasi imaginatia libera si sa o corelezi cu nevoile de promovare ale clientului.

Ce fel de Account?Daca ai experienta de minim 1 an pe vanzari online sau alte tipuri de media (TV, Outdoor), este grozav! Ce stii tu, cu ce te invatam noi, numai bine .

Descrierea jobului:

Ce vei avea de facut?

Identificarea clientilor directi sau de agentie cu “mare potential” pentru a le propune pachete personalizate pe Comunicatedepresa.ro .

Consilierea clientului in privinta conceptului/pachetului, pornind de la nevoile acestuia si de la obiectivele stabilite;

Urmarirea concretizarii proiectelor si derularea contractelor;

Orientarea permaneta catre indeplinirea si depasirea obiectivelor de vanzari.

Ce iti oferim?

Acces gratuit la sala: fitness/masaj;

Pachet fix + comision atractiv in functie de vanzari;

Formare profesionala si personala intr-un mediu profesionist si dinamic;

Tichete de masa.

Te rog sa ne trimiti CV-ul la adresa de e-mail: natalia.ursu@machteamsoft.ro

Despre Acasa Media

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni in intreaga lume. New Century Holdings este prezent pe piata romaneasca inca din 1994 si detine participatii la peste 300 de companii romanesti din diverse domenii de activitate: grupul Vel Pitar, Libra Bank, etc.